Onze pigmenten zijn volledig Reach Regulated en Europees goedgekeurd.

EYELINER CURSUS

€2644,- excl. btw
€3200,- incl. btw

Eyeliner is een techniek voor semi permanente make-up die wordt toegepast met een machinale nanonaald. Deze cursus wordt gegeven door specialiste Femke De Smedt. Deze 2 daagse cursus wordt gegeven in Brasschaat (Antwerpen) en is maximaal per 6 cursisten. Bij deze cursus zit er een starterskit bij t.w.v. €350.

​Indeling:

  1. Dag 1 - 9u30-18u00: Observatie + theorie (demo) + vormbepaling
  2. Dag 2 - 9u30-18u00: Zelf toepassen op model

  • Inclusief starterskit t.w.v. €350
  • Inclusief de designliner techniek
  • Pmu toestel niet inbegrepen
  • Inclusief deepliner training
  • Model zelf te regelen

Hoe kan ik deelnemen aan deze cursus?
U klikt op 'Schrijf je in' bij de opleidingsdatum naar keuze van cursus Eyeliner. Dan geef je je gegevens in voor de factuur en betaal je alvast een aanbetaling van €500. Het resterend bedrag wordt gefactureerd binnen de gekozen termijn.
Voorbeeld: indien je kiest voor betaling binnen twee termijnen, dan betaal je het resterend bedrag dus af op twee maanden. Wij sturen per maand een factuur via mail. 

 

Bijkomende info na inschrijving

Van zodra je je hebt ingeschreven, ontvang je een mail waarin je de factuur kan vinden met de door jou gekozen betaaltermijn(en).

Enkele dagen voor de opleiding zal je worden toegevoegd in een Whatsapp-groep, zodat belangrijke zaken zoals; het uur van ontvangst, info over de modellen etc besproken wordt. 

 

Lees hier de algemene voorwaarden voor de opleidingen.