• Contacteer ons: info@dmtbeauty.be
  • of via Whatsapp: +32488512507

LASHLIFT & BROWLIFT COMBI CURSUS

Met deze techniek lijkt het alsof de natuurlijke wimpers langer zijn, waardoor je een wijder ogende blik krijgt. Deze behandeling is gezond voor de wimpers, stimuleert haargroei en geeft meer volume! Lashbotox of Lashlift is toepasbaar op zowel korte als lange wimpers.

​Lashbotox wordt toegepast op de eigen wimpers, zonder verlengingen. De wimpers worden op een speciale manier gelift. Op deze manier kan elk wimperhaartje behandeld worden. Een wimperkrultang is niet meer nodig.

Browlift is een van de populairste schoonheidstrends voor het liften van de wenkbrauwen. Deze behandeling geeft de wenkbrauwen tot 6 weken lang een lift en helpt asymmetrische wenkbrauwen (haren die in verschillende richtingen groeien) te corrigeren. Het resultaat? Een mooie wenkbrauwvorm die er naturel maar wild uitziet.

Browlift werkt op dezelfde manier als een wimperlift en is ontworpen om een open blik te creëren. Het proces omvat het liften van wenkbrauwharen met behulp van verschillende crème oplossingen, zodat ze allemaal in de gewenste richting staan, denk maar bijvoorbeeld aan Gigi Hadid.

 

Deze combo cursus wordt gegeven in Brasschaat en is maximaal per 6 cursisten. De prijs voor de cursus is €425,- excl. btw (€514,- incl. btw).

Indeling:

09:30u: Aanvang

10:00u: Theorie

11:00u: Demo lashlift & browlift

12:15u: Uitvoeren op model

15:00u: Certificaat uitreiking

  • Inclusief starterskit t.w.v. €250
  • In samenwerking met starterskit en producten van Maxelle
  • Model zelf te regelen

 

Deze cursus wordt gegeven door: Manou Geerts