Onze pigmenten zijn volledig Reach Regulated en Europees goedgekeurd.

POWDERBROWS MASTER TRAINING

€2272,- excl. btw
€2750,- incl. btw​

De powderbrow master training is een cursus voor gevorderde spmu specialisten om de techniek en details te verfijnen voor optimaal resultaat. Hier worden essentiële tips & tricks aangeleerd om te groeien in het vak. Deze cursus wordt gegeven door specialiste Demet Ozer. Deze 2 daagse training wordt gegeven in Brasschaat (Antwerpen) en is maximaal per 6 cursisten. Bij deze training zit géén starterskit bij.

Let op, bij deze training is ervaring met pmu vereist.


Indeling:

  1. Dag 1 - 9u30-18u00: Observatie + theorie (demo) + oefenhuid
  2. Dag 2 - 9u30-18u00: Praktijk: toepassen op modellen (1 model)

 

  • Géén starterskit inbegrepen

  • PMU toestel niet inbegrepen

  • Model zelf te voorzien

  • Inlcusief browmapping online training

Hoe kan ik deelnemen aan deze training?
U klikt op 'Schrijf je in' bij de opleidingsdatum naar keuze van cursus Powderbrows Master. Dan geef je je gegevens in voor de factuur en betaal je alvast een aanbetaling van €500. Het resterend bedrag wordt gefactureerd binnen de gekozen termijn. Voorbeeld: indien je kiest voor betaling binnen twee termijnen, dan betaald je het resterend bedrag dus af op twee maanden. Wij sturen per maand een factuur via mail.

 

Bijkomende info na inschrijving

Van zodra je je hebt ingeschreven, ontvang je een mail waarin je de factuur kan vinden met de door jou gekozen betaaltermijn(en).

Enkele dagen voor de opleiding zal je worden toegevoegd in een WhatsApp-groep, zodat belangrijke zaken zoals; het uur van ontvangst, info over de modellen etc. besproken wordt. 

 

Lees hier de algemene voorwaarden voor de opleidingen.