1/1

BBGLOW

 

BB Glow is een gezichtsbehandeling waarbij we jouw gezicht een egaal en stralend effect geven zonder gebruik te maken van pigmenten.

 

BB Glow bevordert de tint van de huid en dekt met mate de vlekken en de donkere kringen rondom jouw ogen en verkleint zelfs de poriën! De behandeling is pijnloos en veilig.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe werkt de BB Glow behandeling precies?


De specialiste verwijdert eerst de make-up van het gezicht. Om de huid voor te bereiden op diepe penetratie van BB-crème, wordt er een exfoliërende crème gebruikt om dode huidcellen te verwijderen. Na de exfoliatie en reiniging met de bubble gel die de poriën opent, wordt de BB-crème ampullen met natuurlijke ingrediënten aangebracht op jouw huid met een dermapen. Er zijn 3 tinten BB-crème ampullen beschikbaar: licht, medium en donker. De tint die het best bij jouw huid past wordt geselecteerd en onder de huid aangebracht met een micronaald van 0,25 mm tot 0,5mm. Na penetratie zullen BB-crème ampullen zich vermengen met en zich aanpassen aan jouw huidskleur. Tot slot brengen we een masker aan op jouw huid, dat gedurende 20 minuten zorgt voor het kalmeren van de huid en dat helpt bij de genezing. Dit verjongt en verfijnt de textuur van de huid.
Hoelang heeft de BB Glow behandeling effect?


Het resultaat blijft gemiddeld tussen de 4 tot 8 maanden, afhankelijk van hoeveel sessies je neemt en welke technieken er gecombineerd worden.
Hoelang duurt de behandeling?


De behandeling duurt gemiddeld 45 minuten per persoon.
Hoeveel sessies heb ik nodig?


1 tot 3 sessies: dit is afhankelijk van het huidtype, de leeftijd en de naverzorging.
Om de hoeveel tijd moet de BB Glow behandeling bijgewerkt worden?


Je kunt het best om de 6 tot 8 maanden, 2 tot 3 sessies laten toepassen.
Mag ik voor of na de behandeling make-up op doen?


Wij adviseren om naar de behandeling te komen zonder make-up en om gedurende de eerste 48 uur na de behandeling geen make-up te gebruiken.
Wordt mijn huid rood of krijg ik irritaties na de behandeling?


Neen, je zult geen last hebben van roodheid en ook geen geïrriteerde huid krijgen na de behandeling.
Hoe snel zie ik resultaat?


Na één sessie is het resultaat zichtbaar maar nog niet optimaal. Het resultaat verdubbelt na de tweede sessie en elke volgende sessie verlengt de houdbaarheid.
Werkt BB Glow tegen pigmentvlekken?


Ja, deze behandeling is zeer effectief tegen pigmentvlekken en kan eventueel ook gecombineerd worden met pigmentlaser (met telkens 5 tot 6 weken tussenpauze) voor sneller en langdurig resultaat.
Hoeveel tijd moet ik tussen twee sessies laten?


Tussen de 2 tot 4 weken. Bij deze behandeling hoeven we niet per se 28 dagen te wachten tot het cel vernieuwingsproces compleet is, omdat het op maximaal 0,5mm diepte van de bovenste huidlaag geplaatst wordt.
Kan het verkleuren onder de zon?


Absoluut niet. De producten bevatten geen pigmenten of ingrediënten die onder de zon kunnen verkleuren. Het is niet toegestaan om eerste week (het liefst de eerste twee weken) te zonnen. De producten zijn 100 % natuurlijk en schadeloos.
Kan ik deze behandeling combineren met Carbon peeling?


Dat kan zeker en ook op dezelfde dag, het verdubbelt zelfs de werking!
Hoeveel kost de behandeling?


1 sessie: 125 euro 3 sessies: 297 euro (99 euro per sessie) 5 sessies: 445 euro (89 euro per sessie) BB Glow + Carbon Peeling combo pakket 1 sessie: 185 euro 3 sessies: 450 euro (150 euro per sessie) 5 sessies: 625 euro (125 euro per sessie)
Kan ik het bedrag in termijnen betalen?


Bij aankoop van 5 sessies is het mogelijk in termijnen te betalen. Wij vragen dan bij het maken van de afspraak een voorschot 100 euro. Bij de eerste sessie betaal je de helft van het resterende bedrag en bij de derde sessie betaal je de rest van het totaalbedrag. ​Voor de overige pakketten in betalen in termijnen niet mogelijk. ​
Kan ik de semipermanente make-up (lippigmentatie, powderbrows, deepliner) op dezelfde dag met BB Glow laten toepassen?


Neen, daar moet minimaal 1 week tussen zitten om infecties te voorkomen.
Welk huidtype kan wel en niet behandeld worden?


Wij kunnen huidtype 1 tot 3 behandelen. Voor huidtype 4 en 5 is het merk bezig met de productie. Zodra dit beschikbaar is bieden wij dit ook aan. BB Glow is niet geschikt voor personen met een heel donkere of gebruinde huid.
Voor wie is deze behandeling niet geschikt?


Indien je zwanger bent, borstvoeding geeft of chemotherapie ondergaat, kun je de behandeling niet ondergaan.
Werkt BB Glow ook tegen acne?


Deze behandeling mag niet uitgevoerd worden bij actieve acne, enkel bij acnelittekens. Om acne te verminderen kun je het beste de Carbon Peeling laten toepassen.
Kan ik de behandeling toepassen als ik botox/fillers heb?


De behandeling mag 1 maand voor of 1 maand na een behandeling met botox of fillers toegepast worden.
​Wat houdt de voor- en na verzorging in? ​


8 uur lang geen make-up 24 uur lang geen watercontact 24 uur niet aan het gezicht komen met de handen 48 uur lang niet sporten of geslachtsgemeenschap) 1 week geen zon of zonnebank, na 1 week insmeren met SPF 30 of 50 voor optimaal resultaat Gedurende 5 tot 6 weken geen laserbehandelingen aan het gezicht laten toepassen (ook géén laserontharing) 1 week geen sauna of zwemmen Niet onder invloed van drugs of alcohol de behandeling tijdens de behandeling Vanaf 3 dagen het gezicht dagelijks reinigen & dag + nachtcrème gebruiken voor optimaal resultaat Behandeling minimaal 3 sessies om de 2 à 3 weken laten toepassen Minimaal 1 week lang géén exfoliërende gel, reinigingsscrub of peeling gebruiken op het gezicht 1 maand voor of 1 maand na een behandeling met fillers of botox laten toepassen (niet sneller) 1,5 liter water per dag drinken voor langdurig behoud van een gezonde en egale huid
Waarom mag ik deze behandeling niet zomaar overal laten toepassen?


Er bestaan tegenwoordig BB Glow ampullen die pigmenten en schadelijke stoffen bevatten die verkleuring, plekken, oneffenheden en huidbeschadiging kunnen veroorzaken. Dit zijn goedkopere merken die niet goedgekeurd zijn in Europa. Wij werken met goedgekeurde producten die niet schadelijk zijn voor jouw huid.
Hoelang kan ik mijn gezicht niet harsen na BB Glow?


Om irritatie te voorkomen aan de huid, raden we aan om 10 dagen na de behandeling niet te harsen.
​Word ik gewoon bruin tijdens de zomer na BB Glow of bruint mijn gezicht niet meer?


Jouw gezicht bruint zoals gewoonlijk en zal geen kleurverschil geven in de huid. Wij passen de tint telkens aan jouw huidskleur aan.
Mag ik mijn eigen dag- en nachtcrème gebruiken na deze behandeling of ben ik verplicht producten aan te kopen?


Je bent vrij in de keuze van jouw nazorgproducten, maar voor optimaal resultaat adviseren wij onderstaande producten.

ONZE FILIALEN

Hasselt

Ilgatlaan 9

3500 Hasselt, Limburg (BE)

info@dmtbeauty.be

+32 11 37 39 43

Openingsuren Hasselt

ma - 10:00 - 18:00

di - gesloten

woe - gesloten

do - gesloten

vrij - 09:00 - 18:00

zat - 09:00 - 18:00

zo - 11:00 - 18:00

Brasschaat

 

Lage Kaart 54

2930 Brasschaat, Antwerpen (BE)

info@dmtbeauty.be

+32 3 386 37 10

Openingsuren Brasschaat

ma - gesloten

di - gesloten

woe - 09:00 - 18:00

do - 09:00 - 18:00

vrij - 09:00 - 18:00

zat - 09:00 - 18:00

zo - gesloten

Logo_V2_Transparantpng.png

Dmtbeauty