Onze pigmenten zijn Reach compliant en goedgekeurd door de Europese Commissie.

Zo boek je online een afspraak in!

Ons systeem heeft een update gehad en dus is het maken van je online afspraak nét iets anders dan ervoor. Maar zeker niet moeilijker, geen stress we overlopen even de nieuwe interface.😅

📆 Afspraak maken
Kies eerst Brasschaat als locatie, zo gaan we verder naar het volgende scherm.

🦄 Welke behandeling
Nu kies je eerst welke behandeling(en) je wenst. Vergeet niet om ineens een bijwerking in te plannen zodat je zeker bent van je plek.

🧜‍♀️ Keuze medewerker
Bij het volgende scherm heb je de keuze welke medewerker je wenst. Voor 2022 hebben wij ook besloten dat alle prijzen voor onze medewerkers hetzelfde zijn, enkel voor Demet is er nog een uitzondering. De agenda voor Demet zal apart beschikbaar zijn maar vermits zij volop opleidingen geeft in binnen én buitenland zullen de plekjes heel schaars zijn.


📔 Wachtlijst
We hebben vanaf nu ook een wachtlijst waar je jezelf op kan zetten mocht er geen plaats meer zijn. Zo krijg je onmiddellijk bericht wanneer er plaatsen vrij zijn zodat je alsnog kan komen. Vergeet je zeker niet in te schrijven voor de nieuwsbrief, daarin delen wij ook heel veel info.


🙏 We hopen dat het online boeken duidelijk is.

Tot snel!
DMT Team


Reactie plaatsen

Reacties

Bernadette Cuypers
7 maanden geleden

Het is moeilijk om een datum vast te leggen online.
Zou graag een afspraak maken voor zetten van wenkbrauwen.

Evguenia Yumina
6 maanden geleden

Goedemorgen,
Ik zou afspraak op een andere dag wil inplannen, op zaterdag ochtend, wannier is het volgende mogelijkeheid? Zijn alle medewerkers even goed, waroom voor Femke is een langere wachttijd en voor anderen niet?
Alvast bedankt en met vriendelijke groet,
Evguenia