1/1
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Boek hier uw afspraak online!

Lees eerst de algemene voorwaarden voor online boekingen:

De voorwaarden:

 

1. Bij DMTBEAUTY & DMTSLIMLINE worden er enkel dames behandeld, omdat er specialisatie is in specifiek soorten huid en probleemoplossingen. De afspraak kan altijd geannuleerd worden, indien er mannelijke cliënten boeken.

2. Voorschot wordt in geen enkel geval terugbetaald. Je kan je voorschot binnen de 3 maanden gebruiken indien je minimaal 48h op voorhand je afspraak annuleert.

3. Bij annulatie/verzet vanaf 48 uur voor je afspraak ben je je voorschot kwijt.

4. Indien je niet komt opdagen en niks laat weten dient het totaalbedrag overgemaakt te worden op onze rekening indien je een nieuwe afspraak wenst vast te leggen.

5. Bij zwangerschap kan je je voorschot op een latere termijn benutten, maar wordt je voorschot niet terugbetaald.

6. Indien je ergens anders permanente make-up hebt laten uitvoeren dien je via Whatsapp (0032 488 512 507) een foto door te sturen zodat wij kunnen zien of een cover-up mogelijk is.

7. Je betaalt het volledig bedrag en niet een bijwerking als je eerste sessie door een andere specialiste is uitgevoerd dan Demet (inclusief de specialisten die bij ons werken).

8. Heb je permanente make-up die verwijderd zou moeten worden, waardoor de behandeling niet uitgevoerd kan worden tijdens je ingeplande afspraak, ben je je voorschot kwijt (mits je geen foto’s hebt doorgestuurd via Whatsapp).

9. Heb je reeds (1 week voor je afspraak) botox of fillers laten zetten op de te behandelen zone waardoor je behandeling niet uitgevoerd kan worden op de geplande data, ben je je voorschot kwijt.

10. Indien je te laat komt wegens druk verkeer, gelieve ons te verwittigen op het nummer +32488 512 507. Vanaf 30 minuten is het niet meer haalbaar om je verder te helpen, waardoor je je voorschot kwijt bent en een nieuwe afspraak dient in te plannen.

11. Bij een bijkomende behandeling binnen de 3 maanden na de eerste bijwerking, betaal je 50 euro. Dit is eenmalig geldig. Het is niet mogelijk om om de 3 maanden langs te komen voor een nabehandeling.

12. Tot 2 weken na je behandeling mag je niet onder zon of zonnebank. Gelieve je afspraak na je vakantie in te plannen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor snellere vervaging tijdens de zomermaanden.

13. De bijwerking binnen de 5 à 8 weken is enkel bedoeld voor klanten die maximaal 8 weken geleden een nieuwe behandeling hebben laten uitvoeren door Demet. Deze is niet meer bij de prijs inbegrepen vanaf 8 weken. Wij hebben het recht om deze afspraak te annuleren indien de boeking niet juist is ingepland.

14. Bij het aanmaken van een nieuwe behandeling is de klant verplicht om de bijwerking binnen de 5 à 8 weken zelf in te plannen. Wij zijn niet

verantwoordelijk voor afspraken die niet meer gepland kunnen worden wegens volgeboekte agenda's.

15. De geplande afspraken kunnen verschuiven om gaten in de schema's op te vullen voor aansluiting (max. 30 minuten verschuiving mogelijk).

16. Indien de gsm nummer of email adres niet correct is ingevuld, is het mogelijk dat er geen herinneringsberichten kunnen gestuurd worden per mail of per sms. De klant is volledig zelf verantwoordelijk om dit correct in te vullen, zodat er een reminder wordt gestuurd.
17. Indien men een eerste afspraak voor permanente make up boekt, is het verplicht om de bijwerking bij dezelfde specialiste te boeken. Pas bij de jaarlijkse bijwerking is het mogelijk om bij een andere specialiste te kiezen. Dit geldt niet voor behandelingen bij Demet, Een bijwerkingsafspraak bij demet kan enkel geboekt worden indien de eerste sessie ook bij Demet is gedaan.

Wegens corona-preventie is het momenteel niet mogelijk om afspraken te boeken.

Gelieve voor verzet en annulaties een mail te sturen naar
info@dmtbeauty.be of een Whatsapp te sturen naar +32488512507.

CONTACTEER ONS

Heb jij problemen met online boeking of wil je een geboekte afspraak wijzigen? Neem dan z.s.m. contact op met ons.

We horen graag van je!

+32 3 386 37 10

Meest bezochte pagina's

Subscribe op ons nieuwsbrief en blijf altijd up to date!

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Contactgegevens BRASSCHAAT:
 

Openingsuren Brasschaat

ma - gesloten

di - gesloten

woe - 09:00 - 18:00

do - 09:00 - 18:00

vrij - 09:00 - 18:00

zat - 09:00 - 18:00

zo - gesloten

 

DMT BEAUTY BVBA

Lage Kaart 54, 2930 Brasschaat,
Antwerpen (BE)

info@dmtbeauty.be

+32 3 386 37 10

Contactgegevens HASSELT:

Openingsuren Hasselt

ma - 10:00 - 18:00

di - gesloten

woe - gesloten

do - gesloten

vrij - 09:00 - 18:00

zat - 09:00 - 18:00

zo - 11:00 - 18:00

 

DMT BEAUTY BVBA

Ilgatlaan 9, 3500 Hasselt, Limburg (BE)

info@dmtbeauty.be

+32 11 37 39 43

© 2020 DMT BEAUTY bvba, alle rechten voorbehouden.