1/1
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

CLASSIC SKINCARE 


 

Een klassieke gelaatsverzorging is een huidbehandeling die de poriën reinigt, dode huidcellen verwijdert en veelvoorkomende huidproblemen behandelt met een aangepast masker. Dit proces is bedoeld om gezichten te verjongen en te voeden, waardoor de huid er gezonder en jonger uitziet. Basic gezichtsbehandelingen reinigen de huid diep en kunnen helpen bij het bestrijden van bepaalde huidproblemen, zoals milde acne of droogheid. De behandelingen laten gezichten stralen en zijn doorgaans erg ontspannend, omdat ze een massagecomponent bevatten.

Door vele vervuilde luchtomstandigheden is het noodzakelijk om uw huid op regelmatige basis te verzorgen, zodat uw huid er door de jaren heen en toekomst gericht nog altijd stralend en fris uitziet. Uw huid is immers letterlijk blootgesteld aan alle stoffen en aan luchtvervuiling.

Veelgestelde vragen

Wat houdt de klassieke gelaatsverzorging in?


1. Dubbele reiniging
2. Comedonen uitknijpen
3. Lichte peeling
4. Vliesmasker & ledlamp of Casmara Facial Mask (+€20)
Wat houdt de casmara facial mask in?


Casmara facial mask is een uniek maskerprogramma, bestaande uit twaalf alginaatmaskers. De algen die het bevat zijn 10 x rijker aan oligo-elementen dan vergelijkbare plantaardige stoffen. De bruine algen bevatten een grote hoeveelheid polysachariden die het vermogen hebben vocht te absorberen. Zij gaan een reactie aan met de huideiwitten. Hierdoor ontstaat gelvorming met een revitaliserend effect. Ideaal om uw bestaande behandelingen te vernieuwen of op te waarderen met de spectaculaire alginaatmaskers.
De soorten maskers:
REAFFIRMING MASK (Ontgiftend en Bevochtigend)
CINNAMON MASK (Activerend en Verjongend)
GOLD MASK (Hydraterend en Remineraliserend) GOJI MASK (Antioxidant en Stimulering)
RE6TENSE MASK (Verstevigend en Verzachtend) NOVANEW MASK (Bevochtigend) RGNERIN MASK (Egaliserend en Regenererend) GREEN MASK (Verstevigend en Revitaliserend) SENSITIVE MASK (Ontspannend en Voedend) GREENTEA MASK (Verstevigend en Revitaliserend) VITAMIN VEGETABLE MASK (Revitaliserend en herstellend)
Prijzen


Classic Skincare €85 Classic Skincare & Casmara Mask €105
Hoe vaak heb ik gelaatsverzorging nodig?


Dit is afhankelijk vande type huid en van de bepaalde huidproblemen. Advies en bespreking kan na de eerste behandeling met de specialiste.

ONZE FILIALEN

Hasselt

Ilgatlaan 9

3500 Hasselt, Limburg (BE)

info@dmtbeauty.be

+32 11 37 39 43

Openingsuren Hasselt

ma - 10:00 - 18:00

di - gesloten

woe - gesloten

do - gesloten

vrij - 09:00 - 18:00

zat - 09:00 - 18:00

zo - 11:00 - 18:00

Brasschaat

 

Lage Kaart 54

2930 Brasschaat, Antwerpen (BE)

info@dmtbeauty.be

+32 3 386 37 10

Openingsuren Brasschaat

ma - gesloten

di - gesloten

woe - 09:00 - 18:00

do - 09:00 - 18:00

vrij - 09:00 - 18:00

zat - 09:00 - 18:00

zo - gesloten

Logo_V2_Transparantpng.png

Dmtbeauty