1/1
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

COSMELAN® 
DEPIGMENTING SOLUTION BY MESOESTETIC®

 


"De meest efficiënte depigmenterende behandeling ter wereld. Meer dan een miljoen tevreden cliënten met uitzonderlijke resultaten".

Pigmentatieproblemen zijn een groeiend, wereldwijd probleem; ze treffen meer dan 90% van de volwassenen ouder dan 50 jaar. Ongeacht de huidskleur zijn ze een belangrijk probleem vanwege hun onaantrekkelijke uiterlijk en negatieve psychologische en emotionele impact, die de kwaliteit van leven aantasten.


Hyperpigmentatie van de huid wordt veroorzaakt door een abnormale productie van melanine, het pigment dat verantwoordelijk is voor de huidskleur, en is een gevolg van ongecontroleerde, plaatselijke overproductie van melanine door de melanocyten, waardoor een onregelmatige huidskleur en donkere vlekken ontstaan.

*Deze behandeling is enkel in Brasschaat te boeken bij Manou voorlopig

Veelgestelde vragen

Wat houdt de Cosmelan® professional treatment in?


Cosmelan® is een professionele depigmentatiemethode die een intensief correctief effect heeft op hyperpigmentaties van de huid, terwijl het de overproductie van melanine in de melanocyten reguleert en het verschijnen van nieuwe donkere vlekken remt en onder controle houdt. De werkzaamheid is gebaseerd op het dubbele werkingsmechanisme dat enerzijds een corrigerende werking heeft, hyperpigmentatie elimineert en anderzijds een regulerend effect heeft, de overproductie van melanine onder controle houdt en op deze manier het verschijnen van nieuwe vlekken in de huid voorkomt. langetermijn. Hyperpigmentatie is een veel voorkomend probleem en heeft verschillende oorzaken. De meest voorkomende oorzaken zijn: - verstoorde hormoonbalans - huidveroudering - zwangerschap - menopauze
- melasma (zwangerschapsmasker) - zonnen zonder bescherming
Hoe snel zie ik resultaat na deze behandeling?


De resultaten van de Cosmelan behandeling zijn snel zichtbaar na de behandeling. Na 1 tot 3 maanden is er een vermindering van pigmentvlekken en in sommige gevallen zullen deze zelfs verdwijnen.
Prijzen


Cosmelan behandeling €799,- Inclusief nabehandeling binnen de 10 tot 12 weken (inplannen in het salon).

Deze behandeling duurt 40 minuten. Bij deze behandeling krijg je ook thuisverzorgingsproducten t.w.v. €320,- mee.
Genezingsproces Cosmelan® professional treatment


Je kan na de behandeling roodheden en/of gevoelige huid krijgen. Daarnaast krijg je te maken met vervelling gedurende 10 tot 14 dagen na deze behandeling.
Wat kan ik van de Cosmelan® verwachten?


Cosmelan® is meer dan een behandeling, het is een complete methode die een enkele sessie omvat, die kan worden uitgevoerd in schoonheidsklinieken en in dermatologische of esthetische geneeskunde, en een onderhoudsbehandeling voor thuis. De sessie houdt in dat de professional het cosmelan 1-gezichtsmasker aanbrengt dat vervolgens 8 tot 12 uur inwerkt, afhankelijk van het fototype en de gevoeligheid van de te behandelen huid. Nadat deze tijd is verstreken, wordt het masker thuis verwijderd. Dan 48 uur later wordt de vervolgfase bij u thuis gestart met het aanbrengen van de cosmelan 2, hydraterende factor K crème en de hydraterende zonbescherming SPF50 +. Deze vervolgfase wordt gedurende 7 maanden uitgevoerd om een optimaal resultaat te bereiken en het opnieuw verschijnen van puistjes te voorkomen.
Is er een nabehandeling vereist?


Binnen de 10 tot 12 weken na de eerste behandeling is er een nabehandeling vereist voor de Cosmelan behandeling. Deze behandeling kan vastgelegd worden in het salon na de eerste behandeling. De nabehandeling is inclusief en dus gratis. Deze nabehandeling duurt gemiddeld 30 minuten.

ONZE FILIALEN

Hasselt

Ilgatlaan 9

3500 Hasselt, Limburg (BE)

info@dmtbeauty.be

+32 11 37 39 43

Openingsuren Hasselt

ma - 10:00 - 18:00

di - gesloten

woe - gesloten

do - gesloten

vrij - 09:00 - 18:00

zat - 09:00 - 18:00

zo - 11:00 - 18:00

Brasschaat

 

Lage Kaart 54

2930 Brasschaat, Antwerpen (BE)

info@dmtbeauty.be

+32 3 386 37 10

Openingsuren Brasschaat

ma - gesloten

di - gesloten

woe - 09:00 - 18:00

do - 09:00 - 18:00

vrij - 09:00 - 18:00

zat - 09:00 - 18:00

zo - gesloten

Logo_V2_Transparantpng.png

Dmtbeauty