1/1
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

HIFU
 

 

HIFU is een facelift zonder chirurgie, botox of fillers. Het is een effectieve lifting van het gelaat zonder te snijden of littekens. Deze behandeling is een niet-chirurgische behandeling van het gezicht en decolleté met als doel de huid optimaal te liften.

 

Het is een behandeling waarbij ultrasound wordt gebruikt op een vooraf bepaalde diepte van de huid, de SMAS laag (Superficial Musculo-aponeurotic Syste). De behandeling is haast pijnloos. U merkt al resultaat na één behandeling!

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel kost deze behandeling?


Volledig gezicht 1e sessie: 650 euro Gezicht en hals 1e sessie: 950 euro Hals 1e sessie: €300 Deze prijzen zijn inclusief een nabehandeling binnen 10-12 weken, als wij toestemming krijgen om ‘voor en na’ foto's online te delen. Wij vragen bij het maken van een afspraak een voorschot van 200 euro.
Bij wie kan deze behandeling toegepast worden?


De behandeling is geschikt voor dames tussen de 25 en 65 jaar. Het is zo dat personen tussen de 25-35 jaar nog een goede collageen werking hebben in de huid, waardoor er minder groot zichtbaar verschil zal zijn met een dame van 50 jaar
Wanneer mag het niet toegepast worden?


Tijdens de menstruatieperiode Als je een metalen spiraaltje hebt Als je diabetes hebt Wanneer je last hebt van: hartaandoening leveraandoening hoge bloeddruk epilepsie hevige stuiptrekkingen of prikkelbaarheid open en niet geheelde wonden, huidzweren huidallergieën extreem losse huid een trauma, fractuur of spataderen maligniteiten de ziekte van Raynaud cryoglobulinemie Als je borstvoeding geeft Als je onlangs een cryolipolyse behandeling gehad
Is HIFU schadelijk voor mijn lichaam?


Indien de behandeling juist wordt toegepast is het ongevaarlijk. Deze behandeling is enkel bedoeld voor het gezicht, hals, benen, armen en billen. De behandeling mag niet toegepast worden op de buik het hart en ook niet op de borsten of tussen de borsten, vanwege de organen die zich daar bevinden.
Werkt deze behandeling een dubbele kin weg?


De HIFU-behandeling helpt om een dubbele kin strakker te maken. HIFU is zeer effectief tegen verslapping aan de kin en helpt ook voor het versmallen van de kin.
Hoeveel keren per jaar kan deze behandeling uitgevoerd worden?


Maximaal 2 tot 3 keer per jaar. Na 2 sessies heb je voldoende resultaat in de meeste gevallen. Dan hoef je enkel nog na 1 jaar een touch-up te doen voor extra stevigheid van de huid.
Hoeveel weken moeten er tussen 2 sessies zitten?


Tussen twee sessies moet 12 weken zitten.
Wat bepaalt de houdbaarheid van de behandeling?


De behandeling werkt nog 3 tot 6 maanden na, omdat de smash-laag in de huid herstellende is gedurende deze tijd. De houdbaarheid van behandeling is gemiddeld 2 jaar. Bij oudere dames breekt het collageen sneller af. Bij jonge huid blijft het resultaat langer zichtbaar, omdat collageen minder snel afbreekt.
Mag deze behandeling uitgevoerd worden bij psoriasis (eczeem op het gezicht)?


Enkel als de psoriasis actief is op de hoofdhuid. Bij Psoriasis in het gezicht is de behandeling niet mogelijk.
Kan er een zwelling ontstaan na de behandeling?


Normaal gesproken is er geen zwelling. Gebeurt dit wel, dan adviseren wij om een kalmerend masker of Arnica crème te gebruiken.
Hoe snel zie ik resultaat?


Na drie maanden is er een zichtbaar resultaat.
Hoe veel sessies heb ik nodig? ​


Bij een jonge huid is 1 sessie voldoende voor mooi en houdbaar resultaat voor 1 tot 2 jaar. Bij een rijpe huid (vanaf 50 jaar) zijn er vaak 2 sessies nodig voor optimaal resultaat.
​Hoe lang duurt de behandeling? ​


Deze behandeling duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur.
Wat houdt de nazorg in?


24u niet wassen met heet water Gedurende 2 weken sauna, zonnebank, zonnebaden, stoomcabine, chloorbad vermijden Gedurende 2 weken géén warme douche of bad nemen Gedurende 1 week géén blootstelling aan de zon en altijd Sun block SPF 50 smeren 15 dagen géén laser en/of RF-behandelingen Op het gezicht mogen enkel maskers (kalmerende/hydraterende) en crèmes/serums gebruikt worden gedurende 2 weken. Hierna mogen alle huidverzorgende activiteiten hervat worden.
Jaarlijkse onderhouding HIFU


Prijzen: Volledig gezicht €325
Volledig gezicht + hals €475 Deze prijzen gelden voor afspraken binnen de 18 maanden

ONZE FILIALEN

Hasselt

Ilgatlaan 9

3500 Hasselt, Limburg (BE)

info@dmtbeauty.be

+32 11 37 39 43

Openingsuren Hasselt

ma - 10:00 - 18:00

di - gesloten

woe - gesloten

do - gesloten

vrij - 09:00 - 18:00

zat - 09:00 - 18:00

zo - 11:00 - 18:00

Brasschaat

 

Lage Kaart 54

2930 Brasschaat, Antwerpen (BE)

info@dmtbeauty.be

+32 3 386 37 10

Openingsuren Brasschaat

ma - gesloten

di - gesloten

woe - 09:00 - 18:00

do - 09:00 - 18:00

vrij - 09:00 - 18:00

zat - 09:00 - 18:00

zo - gesloten

Logo_V2_Transparantpng.png

Dmtbeauty