Onze pigmenten zijn volledig Reach Regulated en Europees goedgekeurd.

Shop

Bestel alle essentiële PMU benodigdheden en REACH Regulated PMU pigmenten voor je salon. 

Online Trainingen

Bekijk hier onze online video trainingen. Semi permanente make up, Lashlift en Browlift, Browmapping, Hennabrows en nog meer.

Beauty tips & trics

Ken jij je huidtype?

Weten welk huidtype je bent is één van de allerbelangrijkste stappen in je skincare routine.Als je geen idee hebt wat de noden zijn van je huid kun je deze niet op de juiste manier verzorgen. Het gebruik van verkeerde producten kan zelfs een tegenovergesteld effect hebben. Uitslag, break-outs, acné of irritatie krijgen is dan niet ongewoon.De meest voorkomende huidtypes zijn:🌿Droge huid🌿Vette huid🌿Gevoelige huid🌿Probleem huid🌿Rijpere huidLet op, je kunt ook een combinatie hebben van bepaalde huidtypes. Wist je dat je huidtype ook over de jaren heen kan veranderen? Zelfs per seizoen kan het zijn dat je huid een iets andere verzorging vraagt.

Lees meer »

SPF what?

SPF staat voor Sun Protection Factor. Het beschermt je huid tegen schadelijke uv-stralen van de zon, die er altijd zijn, ook op een bewolkte dag.🔆Schadelijke uv-stralen hebben 365 dagen per jaar invloed op je huid. Ook wanneer het bewolkt is en je denkt dat de zon niet schijnt en zelfs als je binnen bent. Het is daarom belangrijk om je huid daar iedere dag tegen te beschermen door altijd een dagcrème met minimaal SPF 30 te gebruiken.🌤️UV-stralen zijn de belangrijkste oorzaak van tekenen van huidveroudering, zoals bruine vlekjes, fijne lijntjes en rimpels en een doffe teint, maar kunnen ook de oorzaak zijn van huidkanker. Door je huid dagelijks te beschermen met een dagcrème met minimaal SPF 30 hou je je huid niet alleen mooi, maar ook gezond.🧡​​Bekijk onze shop voor alle info www.dmtbeautyshop.be​

Lees meer »

Keep Your Skin Alive!

😱 Wist je dat?!​👯‍♀️ ​De huid zichzelf vernieuwt, dit gemiddeld 28 tot 30 dagen duurt, dat na ongeveer je dertigste levensjaar dit proces vertraagt en de cel vernieuwing er 50 tot 60 dagen over doet (hoe beter wij ons lichaam voeden, hoe beter deze cel vernieuwing blijft doorgaan).​​De opperhuid is het dunne bovenste laagje en vormt de grens tussen ons lichaam en de buitenwereld. In deze laag worden voortdurend nieuwe huidcellen aangemaakt dit zijn de hoorncellen, de nieuwe hoorncellen duwen de oude naar boven en daar vormen ze een laagje dode hoorncellen. Dit is de huid zoals je hem ziet. Daar waar veel wrijving is wordt de hoornlaag dikker bv de voetzolen, handpalmen en de ellebogen. Het zichtbare deel van de huid bestaat dus uit dode hoorncellen, talg en een lichaamseigen zure stof dit alles bij elkaar zorgt voor een zuurmantel die de huid beschermt tegen schadelijke micro-organismen, allergieën, irritatie en uitdroging.​👋🏼 ​Exfoliëren​De dode huidcellen die blijven zitten, kunnen je gezicht er dof uit laten zien en puistjes veroorzaken. Weg ermee! Is exfoliëren dan hetzelfde als scrubben? Nee. Exfoliëren is een stuk milder voor de huid en kan op meerdere manieren. Met het juist product krijg jij die gewenste glow zonder de huid te beschadigen.

Lees meer »

Take Some Me-time

🌼Neem wat tijd voor jezelf.🌼​Wist je dat hierdoor je interne batterijtjes weer opladen? Deze geven je weer meer energie, meer creativiteit, spontaniteit en zorgen voor een boost.

Lees meer »

Gecombineerde Huid?

🎭 Een veelvoorkomend huidtype is de gecombineerde huid. Dit betekent dat de gezichtshuid zowel droge als vette delen bevat. Deze verschillende plekken vragen om een andere verzorging.​​Bij de gecombineerde huid zien we vaak dat de huid in de T-zone (voorhoofd, neus en kin) vet is, omdat de talgklieren hier actiever zijn, terwijl de huid op de wangen juist erg droog is.​🎭 ​Daarom is het perfect mogelijk om verschillende maskers te combineren.​

Lees meer »

Sun tan & Skin

Je had er misschien nog niet bij stilgestaan, maar een gebruinde huid is een teken dat het afweermechanisme van je huid in werking is getreden. Het is een manier van je lichaam om zich, door het vormen van melanine, te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Een verbrande huid wil zeggen dat de verdediging gefaald heeft. En dat er dus schade is toegebracht. Dat betekent spijtig genoeg niet alleen een nachtje op je buik slapen, het vermindert ook de elasticiteit van je huid én verhoogt je risico op huidkanker.​​Gebruik daarom steeds een SPF voor je lichaam en je gezicht. Die voor het gezicht mag je zelfs het hele jaar door gebruiken.

Lees meer »

Just the right amount

Heb je ook al eens meegemaakt dat je skincareproducten opeens van je gezicht af beginnen te rollen wanneer je ze aanbrengt of je gezicht aanraakt? Wij in ieder geval wel.Blijkbaar zijn die rolletjes gewoon een teken dat je veel te veel product aanbrengt. Wanneer je een overschot aan product aanbrengt, blijft een deel dus gewoon op je huid hangen. En wanneer je vervolgens over je huid wrijft of een ander product aanbrengt, wrijf je die laag helemaal los.Heb jij een huid die producten heel slecht opneemt? Probeer dan snel te zijn wanneer je huid vochtig is (bijvoorbeeld na een douche), dan zou je huid producten veel beter kunnen absorberen.Een andere verklaring voor de mysterieuze rolletjes, is dat je je producten misschien in een verkeerde volgorde aanbrengt. Wanneer je formules gebruikt die te verschillend van elkaar zijn (door bijvoorbeeld de water- of silliconenbasis), kunnen je producten elkaar gaan tegenwerken. Maar no worries: dat probleem valt op te lossen.​​Vul gratis en vrijblijvend ons skincare adviesformulier in en ontvang jouw persoonlijk Daily Skincare Routine list.​Aan de hand van jouw huid, levensstijl en doelen adviseren wij je de beste producten.​Wegens groot succes vragen we daarom om even geduld uit te oefenen.​​Photo credit: pinterest

Lees meer »