Onze pigmenten zijn volledig Reach Regulated en Europees goedgekeurd.

Keep Your Skin Alive!

Gepubliceerd op 26 juni 2021 om 14:56

😱 Wist je dat?!

👯‍♀️ ​De huid zichzelf vernieuwt, dit gemiddeld 28 tot 30 dagen duurt, dat na ongeveer je dertigste levensjaar dit proces vertraagt en de cel vernieuwing er 50 tot 60 dagen over doet (hoe beter wij ons lichaam voeden, hoe beter deze cel vernieuwing blijft doorgaan).

​De opperhuid is het dunne bovenste laagje en vormt de grens tussen ons lichaam en de buitenwereld. In deze laag worden voortdurend nieuwe huidcellen aangemaakt dit zijn de hoorncellen, de nieuwe hoorncellen duwen de oude naar boven en daar vormen ze een laagje dode hoorncellen. Dit is de huid zoals je hem ziet. Daar waar veel wrijving is wordt de hoornlaag dikker bv de voetzolen, handpalmen en de ellebogen. Het zichtbare deel van de huid bestaat dus uit dode hoorncellen, talg en een lichaamseigen zure stof dit alles bij elkaar zorgt voor een zuurmantel die de huid beschermt tegen schadelijke micro-organismen, allergieën, irritatie en uitdroging.

👋🏼 ​Exfoliëren
​De dode huidcellen die blijven zitten, kunnen je gezicht er dof uit laten zien en puistjes veroorzaken. Weg ermee! Is exfoliëren dan hetzelfde als scrubben? Nee. Exfoliëren is een stuk milder voor de huid en kan op meerdere manieren. Met het juist product krijg jij die gewenste glow zonder de huid te beschadigen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.