Onze pigmenten zijn volledig Reach Regulated en Europees goedgekeurd.

DMTBEAUTY x Labina

Gepubliceerd op 30 oktober 2021 om 13:23

Heb jij de DMTBEAUTY x Labina pigmenten al getest?

Labina® een top Duits bedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in de productie van tatoeage- en pigmentatiekleurstoffen gedurende 15 jaar.

LaBina® pigmentatie voldoet uiteraard aan de wettelijke eisen. Het overtreft de vereisten die zijn vastgelegd in de tatoeage-voorschriften voor consumentenbescherming en de wet is aangenomen op mei 2009, waaraan alle pigmentatie schoonheidstherapeuten en tatoeëerders zich moeten houden. Ze zijn vrij van conserveringsmiddelen en blijven ook steriel, zelfs na opening, zolang ze op de juiste manier worden bewaard in de daarvoor bestemde flessen. Deze pigmenten bevatten geen ijzeroxide-pigmenten. Het percentage zwaar metalen gevonden tijdens analyses liggen onder de limieten aanbevolen door de Europese Raad. Elke nieuwe batch relevante pigmentatie materialen wordt in laboratoria geanalyseerd voor maximaal 60 verschillende parameters voordat ze worden gebruikt. De resultaten van de analyses voor zware metalen, aromatische aminen en polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK's) zijn beschikbaar.

Dankzij deze overeenkomende visie en denkwijze, zijn wij bij Dmtbeauty trots om onszelf partner te noemen. Als officiële distributeur van zowel pigmenten als toestellen, streven wij naar een gezonde verstandhouding van permanente make-up en langdurigheid in behandelingen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.