1/1
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

LASHBOTOX/LASHLIFT

 

 

 

Lashbotox of Lashlift is de nieuwste techniek in de beauty branche en is toepasbaar op zowel korte als lange wimpers. Met deze techniek lijkt het alsof de natuurlijke wimpers langer zijn, waardoor je een wijder ogende blik krijgt. Deze behandeling is gezond voor de wimpers, stimuleert haargroei en geeft meer volume!

Lashbotox wordt toegepast op de eigen wimpers, zonder verlengingen. De wimpers worden op een speciale manier gelift. Op deze manier kan elk wimperhaartje behandeld worden. Een wimperkrultang is niet meer nodig.​​

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoelang duurt de behandeling?


Gemiddeld 45 minuten.
Hoeveel kost de behandeling?


De behandeling kost 65 euro inclusief kleuring, botox en keratine.
Hoelang gaat Lashbotox mee?


Het resultaat is 6 tot 8 weken zichtbaar.
Wat zijn de voordelen van Lashbotox?


Je hebt geen wimperkrultang meer nodig Voelt licht en natuurlijk aan Pijnloze behandeling De ogen lijken groter De Lashbotox is niet schadelijk voor de eigen wimpers Bestendig tegen water, douche, zweten, tranen, zwemmen en slapen Onze producten zijn vegan en dierenproefvrij!
Is Lashbotox schadelijk voor de ogen?


Neen, er komt niets van de producten in de ogen of op de huid.
Moet ik nog mascara gebruiken na de behandeling?


Dit kan eventueel vanaf 48 uur na de behandeling. Het is niet noodzakelijk om mascara te gebruiken, maar het gebruik van mascara laat de wimpers nog langer lijken.
Kan ik Lashbotox om de 2 maanden laten uitvoeren?


Na drie achtereenvolgende sessies met 8 weken tussentijd, dien je de wimpers minimaal 2 maanden rust te geven en niet te behandelen. Hierbij adviseren we je om het Nano Lash serum te gebruiken (verkrijgbaar bij ons voor €39,90). Deze dien je dagelijks 2 x te gebruiken gedurende 2 tot 3 maanden. Het Nano Lash serum zorgt voor extra groei van de wimpers en maakt de wimpers bovendien langer en steviger.
Wanneer mag er géén Lashbotox worden toegepast?


Wanneer je chemotherapie ondergaat Bij te zwakke wimpers door te veel styling Na een recente oogoperatie Tijdens het eerste trimester van je zwangerschap Als je gevoelige ogen hebt die constant tranen Als je claustrofobie hebt Tijdens een oogontsteking Wanneer je lijdt aan Alopecia (haarverlies)
Welke nazorg moet ik thuis doen na de Lashbotoxbehandeling?


erste 48u geen sterke make-up removers gebruiken De wimpers mogen 24u op geen enkele manier nat worden Vermijd stomende hete douches, zonnebank of sauna’s gedurende 48u Eerste 24u geen gebruik maken van make-up, crèmes of oogserums Eerste 24u niet sporten omwille van het zweet Niet wrijven of spelen met je wimpers Draag je lenzen? Dan vragen we je om deze voor de behandeling uit te doen of om jouw lenzendoosje mee te nemen. Graag ook 1 uur voor de behandeling alle oogmake-up verwijderen met een olie vrije remover.

ONZE FILIALEN

Hasselt

Ilgatlaan 9

3500 Hasselt, Limburg (BE)

info@dmtbeauty.be

+32 11 37 39 43

Openingsuren Hasselt

ma - 10:00 - 18:00

di - gesloten

woe - gesloten

do - gesloten

vrij - 09:00 - 18:00

zat - 09:00 - 18:00

zo - 11:00 - 18:00

Brasschaat

 

Lage Kaart 54

2930 Brasschaat, Antwerpen (BE)

info@dmtbeauty.be

+32 3 386 37 10

Openingsuren Brasschaat

ma - gesloten

di - gesloten

woe - 09:00 - 18:00

do - 09:00 - 18:00

vrij - 09:00 - 18:00

zat - 09:00 - 18:00

zo - gesloten

Logo_V2_Transparantpng.png

Dmtbeauty