1/1
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

MESOPEELS®


 

Voor ieder huidprobleem bestaat er een gamma van professionele peelings. De Mesopeels van Mesoestetic biedt hier een oplossing voor aan. Dankzij verschillende hydrozuren - melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur - hebben zij een exfoliërende actie op de huid.

De peeling behandeling is een eenvoudige en doeltreffende techniek. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid alsook van de diepere huidlaag. Hierdoor ontstaat een verdikking van de huid, een regeneratie van de collageen- en elastinevezels, een melanineregulatie en een vasculaire stimulatie. Met andere woorden door deze behandeling verbetert u niet alleen het uitzicht van de huid maar wordt ook de huidvernieuwing- en verjonging gestimuleert. Deze behandelingen zijn aangewezen bij acnehuiden, huidverslapping, mimische en andere rimpels, striemen, littekens, huidvlekken en alle huidimperfecties in het algemeen.

De mesopeels & veelgestelde vragen

Lactic Peel (Anti-aging)


Lactic Peel AL - Anti-aging Melkzuurpeeling. Dankzij de stimulatie van de collageen- en elastinevezels is deze behandeling aangewezen voor de behandeling van kleine rimpels en de fotoveroudering van de huid.
Concentratie: 30%, 40%, 50% Lactic_Peel AL verhoogt de productie van de collageen- en elastinevezels, hydrateert de hoornlaag van de huid en remt de dehydratatie af door een barrière te vormen. Ze vernieuwt de huid en stimuleert de celhernieuwing. De verblekende eigenschappen van het melkzuur zorgen ervoor dat vlekjes vervagen en de huid egaal wordt.
Mesopeel Azelan (Acne)


Mesopeel Azelan - Acne Aangewezen bij de behandeling van de vette huid, verzacht huidoneffenheden van de acne huid, de fotoveroudering en rimpels. Verfijnt ook de huidkorrel. Samenstelling: Azélaïsch zuur 20%
Salicylzuur 20%
Salicylic Peel (Acne)


Salicylic Peel AS - Acne Salycylzuurpeeling. Ideaal voor de behandeling van de vette huid, verzacht huidoneffenheden van de acne huid, de fotoveroudering en rimpels. Verfijnt ook de huidkorrel. Concentratie: 10%, 20%, 30% De exclusieve formule van Salicylic_Peel AS laat toe om het teveel aan talgproductie te reguleren en de hyperactiviteit van de follikels te kalmeren. Dit zuur is dan ook bij uitstek aangewezen om acnéhuiden en huiden met talgproblemen te behandelen. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en reinigt de poriën.
Glycolic Peel (Intensieve anti-aging)


Glycolzuurpeeling. Is aangewezen als intensieve behandeling van de fotoverouderde huid dankzij zijn regenererende en herstellende actie op de huid. Concentratie: 20%, 35%, 50%, 70% Geschikt voor de antiverouderingsbehandeling met de bedoeling de celvernieuwing te stimuleren, de huid te hydrateren en rimpels te verwijderen.
Mesopeel Modified Jessner (Littekens, vlekken & anti-aging)


Mesopeel Modified Jessner - Littekens, Vlekken, acne en gematigde veroudering Gewijzigde Jessner oplossing - Is aangewezen als intensieve behandeling van de fotoverouderde huid dankzij zijn regenererende en herstellende actie op de huid. Geschikt voor de antiverouderingsbehandeling met de bedoeling de celvernieuwing te stimuleren, de huid te hydrateren en rimpels te verwijderen. Samenstelling: Salicylzuur 14%
Lactisch zuur 14%
Citroenzuur 8%
Mesopeel Melanostop (Hyperpigmentatie)


Melanostop peeling is speciaal aangewezen voor de verslapte vette, acne en hypergepigmenteerde huid. Samenstelling: Acide azélaïque 20%
Résorcinol 10%
Acide phytique 6%
Mesopeel TCA 35% (Anti-aging en diepe vlekken)


Mesopeel TCA 35% - Anti-aging en diepe vlekken Trichloorazijnzuurpeeling - Is aangewezen voor de intensieve behandeling van de fotoverouderde huid dankzij zijn regenererende en herstellende actie. Verzacht de huidoneffenheden van de acne- en hypergepigmenteerde huid. Geschikt voor de antiverouderingsbehandeling met het doel de celvernieuwing, de collageen- en elastinevezels te bevorderen. Hydrateert de huid en verwijdert rimpels. Aanbevolen voor fototypes I, II et III. Samenstelling: Trichloridezuur, beschikbaar in 2 concentraties: Mesopeel_TCA Soft aan 15%
Mesopeel_TCA aan 35% Mesopeel TCA van 35% laat de peeling toe te in de diepte te reageren en behandelt heel efficiënt diepe rimpels en huidvlekken.
Hoelang duurt een behandeling?


Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten.
Kan ik zelf kiezen tussen de Mesopeels tijdens het boeken?


Bij het boeken is het niet mogelijk om een bepaalde mesopeel aan te duiden. Voor de behandeling wordt de beste peel geadviseerd door de specialiste, naargelang de huid van de cliënte.
Prijs Mesopeel


1 sessie: 99 euro 3 sessies: 255 euro (85 euro per sessie) 5 sessies: 395 euro (79 euro per sessie)
Om de hoeveel tijd kan deze behandeling worden toegepast?


Deze behandeling kan om de 2 à 4 weken worden toegepast.

ONZE FILIALEN

Hasselt

Ilgatlaan 9

3500 Hasselt, Limburg (BE)

info@dmtbeauty.be

+32 11 37 39 43

Openingsuren Hasselt

ma - 10:00 - 18:00

di - gesloten

woe - gesloten

do - gesloten

vrij - 09:00 - 18:00

zat - 09:00 - 18:00

zo - 11:00 - 18:00

Brasschaat

 

Lage Kaart 54

2930 Brasschaat, Antwerpen (BE)

info@dmtbeauty.be

+32 3 386 37 10

Openingsuren Brasschaat

ma - gesloten

di - gesloten

woe - 09:00 - 18:00

do - 09:00 - 18:00

vrij - 09:00 - 18:00

zat - 09:00 - 18:00

zo - gesloten

Logo_V2_Transparantpng.png

Dmtbeauty