Onze pigmenten zijn volledig Reach Regulated en Europees goedgekeurd.

BROWMAPPING ONLINE TRAINING VIDEO

€199,- incl. btw
€164,- excl. btw

De browmapping cursus leert SPMU specialisten om wenkbrauwen op een symmetrische manier voor te bereiden voor de permanente make-up. Dit is tevens de basis van mooi en langdurig resultaat!

Met deze duidelijke video training krijgt u toegang tot het bekijken van de online video in stappen om de browmapping techniek aan te leren. Dankzij de heldere instructies en begeleiding van specialiste Demet, is het nog nooit zo makkelijk geweest om deze complexe techniek aan te leren. Na het afrekenen van de training, krijgt u per mail toegang tot de exclusieve training pagina voor 20 weken.

 

Let op. Deze training bevat géén starterskit. Dit is een basis training, dus geschikt voor personen zonder ervaring.


Indeling online training 

Intro en voorbereiding

Browmapping en symmetrie

Afwerking

Cursus praktijk

Certificaat
*Deze training bevat géén starterskit. Producten zijn te koop via de shop

Deze cursus wordt gepresenteerd door specialiste en eigenaresse van Dmtbeauty, Demet Ozer. Deze werkwijze is zelf ontwikkeld door Demet en uniek.


Hoe kan ik deelnemen aan deze cursus?

U klikt op het knop 'Afrekenen' of 'Start training'. Dan geeft u uw gegevens in voor de factuur en betaald u het totaalbedrag van de training. De factuur wordt via mail verzonden. Daarna krijgt u via mail binnen de 24 uur een toegang voor de exclusieve pagina waar u de training kunt volgen. Tijdens het afrekenen kunt u ook kiezen voor een gedrukte certificaat. Restitutie is niet mogelijk voor deze online training. 

Krijg ik een certificaat na de cursus?

Na de video training ontvangt u vrijwel direct een digitaal certificaat. Tijdens het afrekenen kunt u kiezen tussen een digitale certificaat of een afgedrukte certificaat via de post.

Stappenplan aanmelding

Nadat u heeft afgerekend, ontvangt u binnen de 24 uur een mail om een wachtwoord in te stellen voor het platform waarop de training gevolgd kan worden. Na het aanmaken van een wachtwoord, kunt u inloggen, op het trainingsplatform om de training te starten. 

Mocht het niet duidelijk zijn, zie hieronder een stappenplan om te starten met de training.

 

Benodigde producten

#1 Sigma E15 Flat Definer Brush €17,95

#2 SAMER KHOUZAMI The Concealer €36,00

#3 Pre Inked Mapping Draad - Black €7,95

#4 Eyebrow Brushes €5,95

#5 Browmapping Pencil €4,95

#6 Liniaal Symmetrie €0,95

Stappenplan Online Training Starten
PDF – 473,7 KB