Onze pigmenten zijn volledig Reach Regulated en Europees goedgekeurd.

DEEPLINER ONLINE VIDEO TRAINING

€449,- incl. btw
€371,- excl. btw

Bij deze deepliner online training, op master niveau, krijg je 2 verschillende modellen te zien die behandeld worden met deze techniek. Wij laten zien hoe wij de kleur en techniek toepassen op de oogleden van de modellen.

De prijs voor de cursus is €449,- incl. btw (€371,- excl. btw). Na het afrekenen van de training, krijgt u per mail toegang tot het exclusieve trainingsplatform voor 20 weken.

 

Let op. Deze training bevat géén starterskit. Producten zijn te koop via de shop. Dit is een master training, dus niet geschikt voor personen zonder ervaring.

Start hier met de cursus!

Deepliner online training 
Afrekenen en starten!

Indeling online training 

Cursus theorie

Deepliner nieuwe behandeling - Model 1

Deepliner nieuwe behandeling - Model 2

Certificaat 

Hoe kan ik deelnemen aan deze cursus?

U klikt op het knop 'Afrekenen' of 'Start training'. Dan geeft u uw gegevens in voor de factuur en betaald u het totaalbedrag van de training. De factuur wordt via mail verzonden. Daarna krijgt u via mail binnen de 24 uur een toegang voor de exclusieve platform waar u de training kunt volgen. Tijdens het afrekenen kunt u ook kiezen voor een gedrukte certificaat via post. Restitutie is niet mogelijk voor deze online training. 

Kan ik deze video training volgen zonder ervaring?

Dit is een master training, bedoeld om de techniek van personen die al ervaring hebben te verbeteren. Wij raden personen zonder ervaring af om hiermee te beginnen, omdat er niet verdiepende basis leerstof wordt gegeven. De deepliner training in ons salon is meer geschikt voor beginners.

Krijg ik een certificaat na de cursus?

Na de video training ontvangt u vrijwel direct een digitaal certificaat. Tijdens het afrekenen kunt u kiezen tussen een digitale certificaat of een afgedrukte certificaat via de post.

Krijg ik een starterskit voor deepliner bij deze cursus?

Bij de online trainingen zitten geen starterskitten bij. De benodigde producten kunnen online via de shop besteld worden.

Stappenplan aanmelding

Nadat u heeft afgerekend, ontvangt u binnen de 24 uur een mail om een wachtwoord in te stellen voor het platform waarop de training gevolgd kan worden. Na het aanmaken van een wachtwoord, kunt u inloggen, op het trainingsplatform om de training te starten. 

Stappenplan Online Training Starten
PDF – 473,7 KB

Benodigde producten

#1 Black - Pigment €69,95

#2 Orange - Pigment €69,95

#3 Eyebrow Brushes €5,95

#4 Microbrushes €5,95

#5 Lip & eyeliner brushes €5,95

#Folie €4,95


Vraag?