Onze pigmenten zijn volledig Reach Regulated en Europees goedgekeurd.

LASHLIFT & BROWLIFT ONLINE TRAINING VIDEO

€299,- incl. btw
€247,- excl. btw

Deze combinatie training bundelt twee technieken in een behandeling! Met de lashlift lijkt het alsof de natuurlijke wimpers langer zijn, waardoor je een wijder ogende blik krijgt. Deze behandeling is gezond voor de wimpers, stimuleert haargroei en geeft meer volume! Lashlift is toepasbaar op zowel korte als lange wimpers. 

Browlift is een van de populairste schoonheidstrends voor het liften van de wenkbrauwen. Deze behandeling geeft de wenkbrauwen tot 6 weken lang een lift en helpt asymmetrische wenkbrauwen (haren die in verschillende richtingen groeien) te corrigeren. Het resultaat? Een mooie wenkbrauwvorm die er naturel, maar wild uitziet. Na het afrekenen van de training, krijgt u per mail toegang tot de exclusieve training pagina voor 20 weken.

 

Let op. Deze training bevat géén starterskit. Dit is een basis training, dus geschikt voor personen zonder ervaring.


Indeling online training 

Cursus theorie

Lashlift voorbereiding 

 Browlift voorbereiding - Lashlift toepassen

Browlift toepassen - Lashlift afwerken

Browlift afwerken

Certificaat

*Deze training bevat géén starterskit. Producten zijn te koop via de shop

Deze cursus wordt gepresenteerd door specialiste en eigenaresse van Dmtbeauty, Demet Ozer. 
Dit is een basis training, dus geschikt voor personen zonder ervaring.


Hoe kan ik deelnemen aan deze cursus?

U klikt op het knop 'Afrekenen' of 'Start training'. Dan geeft u uw gegevens in voor de factuur en betaald u het totaalbedrag van de training. De factuur wordt via mail verzonden. Daarna krijgt u via mail binnen de 24 uur een toegang voor de exclusieve pagina waar u de training kunt volgen. Tijdens het afrekenen kunt u ook kiezen voor een gedrukte certificaat. Restitutie is niet mogelijk voor deze online training. 

Krijg ik een certificaat na de cursus?

Na de video training ontvangt u vrijwel direct een digitaal certificaat. Tijdens het afrekenen kunt u kiezen tussen een digitale certificaat of een afgedrukte certificaat via de post.

Kan ik enkel de lashlift of enkel de browlift cursus volgen?

Helaas is het niet mogelijk om deze technieken afzonderlijk te volgen, omdat deze twee behandelingen op een efficiënte manier op elkaar zijn afgestemd als één behandeling. Op deze manier verliest u als schoonheidsspecialiste geen tijd en kunt u de klant een extra behandeling aanbieden om het resultaat nog stralender te maken.

Stappenplan aanmelding

Nadat u heeft afgerekend, ontvangt u binnen de 24 uur een mail om een wachtwoord in te stellen voor het platform waarop de training gevolgd kan worden. Na het aanmaken van een wachtwoord, kunt u inloggen, op het trainingsplatform om de training te starten. 

Mocht het niet duidelijk zijn, zie hieronder een stappenplan om te starten met de training.

 

Stappenplan Online Training Starten
PDF – 473,7 KB