• Stuur ons via +32488512507
  • of via mail: info@dmtbeauty.be

LIPPIGMENTATIE ONLINE VIDEO TRAINING

€649,- incl. btw
€536,- excl. btw

Bij deze lippigmentatie online training, op master niveau, krijg je 3 verschillende modellen met andere lipvormen en kleuren te zien. Wij laten zien hoe wij de kleur en techniek bepalen op basis van de lipvormen van de modellen. Na het afrekenen van de training, krijgt u per mail toegang tot de exclusieve trainingsplatform voor 20 weken.

Wat kan je verwachten van deze training?

We laten zien hoe je contour kan plaatsen, hoe je je handen best kan plaatsen tijdens de behandeling, om mooi resultaat te behahalen na 1 sessie, om mooi resultaat met lichte kleuren te behalen, hoe je lippen kan vergroten zonder kleurverschil, opvullen met minimale zwelling en alles over de nazorg & genezingsproces.

 

Let op. Deze training bevat géén starterskit. Producten zijn te koop via de shop. Dit is een master training, dus niet geschikt voor personen zonder ervaring.

Start hier met de cursus!

Lippigmentatie online training 
Afrekenen en starten!

Indeling online training 

Cursus theorie

Lippigmentatie nieuwe behandeling - Model 1

Lippigmentatie bijwerking - Model 1

Lippigmentatie nieuwe behandeling - Model 2

Lippigmentatie bijwerking - Model 3

Certificaat

Hoe kan ik deelnemen aan deze cursus?

U klikt op het knop 'Afrekenen' of 'Start training'. Dan geeft u uw gegevens in voor de factuur en betaald u het totaalbedrag van de training. De factuur wordt via mail verzonden. Daarna krijgt u via mail binnen de 24 uur een toegang voor de exclusieve platform waar u de training kunt volgen. Tijdens het afrekenen kunt u ook kiezen voor een gedrukte certificaat via post.

Kan ik deze video training volgen zonder ervaring?

Dit is een master training, bedoeld om de techniek van personen die al ervaring hebben te verbeteren. Wij raden personen zonder ervaring af om hiermee te beginnen, omdat er niet verdiepende basis leerstof wordt gegeven. Een twee daagse lippigmentatie cursus in ons salon is meer geschikt voor beginners.

Krijg ik een certificaat na de cursus?

Na de video training ontvangt u vrijwel direct een digitaal certificaat. Tijdens het afrekenen kunt u kiezen tussen een digitale certificaat of een afgedrukte certificaat via de post.

Krijg ik een starterskit voor lippigmentatie bij deze cursus?

Bij de online trainingen zitten geen starterskitten bij. De benodigde producten kunnen online via de shop besteld worden.

Stappenplan aanmelding

Nadat u heeft afgerekend, ontvangt u binnen de 24 uur een mail om een wachtwoord in te stellen voor het platform waarop de training gevolgd kan worden. Na het aanmaken van een wachtwoord, kunt u inloggen, op het trainingsplatform om de training te starten. 

Stappenplan Online Training Starten
PDF – 473,7 KB

Benodigde producten 

Alle gebruiksproducten kunnen aangekocht worden via www.dmtbeautyshop.be.
Deze producten behoren niet tot de online training en dienen apart aangekocht te worden online.

#1 Coral - Pigment €69,95

#2 Salmon - Pigment €69,95

#3 Orange- Pigment €69,95

#4 Baby Rose - Pigment €69,95

#5 Red - Pigment €69,95  

#6 Taupe - Pigment €69,95

#7 Eyebrow Brushes (50 stuks) €5,95

#8 Microbrushes (100 stuks) €5,95

#9 Folie €4,95


Vraag?