1/1
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

PLASMA MEDICAL

 

 

Plasma Medical is een unieke en revolutionaire behandeling voor het liften van de bovenoogleden zonder chirurgische ingrepen.

 

Met Plasma Medical kunnen nu ook meerdere zones buiten de oogleden behandeld worden zoals rimpels aan het voorhoofd en kraaienpootjes.

      

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is Plasma?


Plasma bestaat uit deeltjes van een gasvormige stof die in meer of mindere mate geïoniseerd zijn. Door een speciale techniek met de Plasma Medical ontstaat een vonkontlading die plasma opwekt. Dit plasma zorgt ervoor dat we de huid heel gelijkmatig kunnen verwarmen.
Hoeveel kost de behandeling?


Bovenoogleden €450
Onderoogleden €400
Kraaienpootjes €350
Wat zijn de voordelen van de Plasma Medical behandeling?


- Snelle behandeltijd - Non-invasief - Langdurig resultaat - Meestal 1 behandeling nodig zowel boven– en onderoogleden Let op! De herstelperiode is afhankelijk van type persoon. Vraag de specialist naar gerichte informatie over jouw huidtype en genezing.
Een Plasma Medical behandeling is niet mogelijk voor:


Dragers van een Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG Epilepsiepatiënten Zwangeren Gebruikers van antibiotica Personen met metalen implantaten of andere geïmplementeerde elektrische apparaten Mensen met diabetes Mensen met huidtype 4 en 5 (donkere tot zeer donkere huid)
Waar moet ik rekening mee houden voor ik met de behandeling start?


​Wij vragen je om geen make-up op te doen voor je behandeld wordt. Make-up kan zorgen voor irritatie en bacteriële inmenging in de plasmapuntjes. Daarnaast raden wij af om 1 maand voor de behandeling niet onder de zonnebank te gaan.
Wat houdt de nazorg van Plasma Medical in?


Na een Plasma Medical behandeling ervaren de meeste mensen een branderig gevoel, dat vergelijkbaar is met zonnebrand. Dit verdwijnt na enkele uren. Daarnaast zal er een flinke zwelling ontstaan zowel boven als onder de behandelde zone. Wij raden aan om een paar dagen in alle rust thuis te herstellen. Deze reactie op de behandeling kan per persoon verschillen en kan soms langer aanhouden. Bij pijn kan een ontstekingsremmers zoals Ibuprofen of een pijnstiller als paracetamol verlichting geven. Koelen met water of een natte washand werkt kalmerend en helpt de zwelling te verminderen. Het tranen van de ogen kan in sommige gevallen voorkomen. Deze reacties horen bij het natuurlijke genezingsproces en de roodheden en donkerheden kunnen wegtrekken binnen de 3 tot 6 maanden. Indien je na drie maanden nog last hebt van donkere kringen aan de ogen, wordt er pigmentlaser toegepast zonder extra kosten. Deze behandeling zorgt voor een vlottere afhandeling van pigmentvlekken. Bij het genezingsproces van het behandelde gebied ontstaan heel kleine korstjes op de kleine gaatjes die met plasma in jouw huid zijn gemaakt. Deze zullen vanzelf loslaten (niet krabben of wrijven) na ongeveer zeven dagen. Gewoon douchen is geen enkel probleem na de behandeling, zwemmen en saunabezoek raden wij sterk af. Na 4 dagen mag u camouflage en/of make-up aanbrengen. Als jouw huid na 10 tot 14 dagen is genezen, is het verplicht om om de twee uur een hoge zonnebrandcrème SPF 50 in te smeren, gedurende 3-6 maanden om zonnebrand en littekenvorming te voorkomen. Het resultaat is vanwege de collageen werking optimaal na 3 tot 6 maanden. In sommige gevallen is een tweede behandeling nodig voor een mooi resultaat. Deze herhalingsbehandeling kan gedaan worden na ongeveer 10 maanden. Het resultaat blijft tussen de 3 tot 10 jaar afhankelijk van de behandelde zone, aantal sessies en jouw leeftijd. De behandeling is niet pijnloos, maar zeer verdraagzaam.
​Hoe werkt de Plasma Medical behandeltechniek?


Plasma zorgt voor een direct liftend effect. Met de Plasma Medical passen wij een speciale behandeltechniek toe, waarbij we kleine puntjes zetten in de huid. Deze kleine puntjes van 0,1mm tot 0,3 mm doorsnede komen ongeveer 0,02mm tot 0,04mm diep in de huid. Jouw huid gaat zich op natuurlijke wijze herstellen en zal een mooi egale structuur aannemen. Deze combinatie van behandelen geeft jouw huid een mooi en liftend geheel.

ONZE FILIALEN

Hasselt

Ilgatlaan 9

3500 Hasselt, Limburg (BE)

info@dmtbeauty.be

+32 11 37 39 43

Openingsuren Hasselt

ma - 10:00 - 18:00

di - gesloten

woe - gesloten

do - gesloten

vrij - 09:00 - 18:00

zat - 09:00 - 18:00

zo - 11:00 - 18:00

Brasschaat

 

Lage Kaart 54

2930 Brasschaat, Antwerpen (BE)

info@dmtbeauty.be

+32 3 386 37 10

Openingsuren Brasschaat

ma - gesloten

di - gesloten

woe - 09:00 - 18:00

do - 09:00 - 18:00

vrij - 09:00 - 18:00

zat - 09:00 - 18:00

zo - gesloten

Logo_V2_Transparantpng.png

Dmtbeauty