1/1

POWDERBROWS

Semi Permanente Make-Up

Powderbrow is een nieuwe semi permanente make up techniek. Deze techniek wordt toegepast met een machinale nano-naald. Hierdoor krijg je een zachte en natuurlijke poedereffect, die jou in de ochtend veel tijd zal besparen! De powderbrowtechniek is geschikt voor alle huidtypes.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat zijn de prijzen voor de powderbrows behandeling?


De prijzen van onze specialisten verschillen naargelang ervaring.

Demet: 849 euro inclusief eerste bijwerking binnen de 5-8 weken

Femke: 399 euro exclusief eerste bijwerking,
99 euro voor de eerste bijwerking binnen de 5-8 weken
Merel: 399 euro exclusief eerste bijwerking,
99 euro voor de eerste bijwerking binnen de 5-8 weken Juultje: 399 euro exclusief eerste bijwerking,
99 euro voor de eerste bijwerking binnen de 5-8 weken Let op! Kom je niet binnen de 8 weken voor gratis bijwerken bij Demet, dan vervalt deze en betaal je 50 euro binnen drie maanden na de eerste sessie. ​​
Is een eerste bijwerking noodzakelijk?


Een eerste bijwerking is noodzakelijk. Zonder de bijwerking zullen de powderbrows maximaal drie maanden zichtbaar zijn. Na de eerste behandeling vervaagt tot 70 procent van de powderbrows, na het bijwerken vervaagt 30 procent waardoor je uiteindelijk natuurlijke powderbrows hebt.

Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor het boeken van de eerste bijwerkingsafspraak binnen 5-8 weken na de eerste behandeling. Boek je bijwerkingsafspraak meteen na het boeken van de eerste behandeling zodat je zeker bent van een plekje tussen de 5-8 weken na de eerste behandeling. Eerder dan vijf weken bijwerken is niet mogelijk omdat de wenkbrauwen dan nog niet genezen zullen zijn.

Als het niet lukt om voor de bijwerkingsafspraak binnen de 5-8 weken te komen, kun je een afspraak boeken voor de periode van 9-12 weken na de eerste behandeling maar dan betaal je een extra van 50 euro omdat de specialiste meer tijd dan gewoonlijk zal nodig hebben voor de behandeling.
Hoe verloopt het genezingsproces van de powderbrows?


De wenkbrauwen zullen er tot watercontact zeer donker uitzien. Na watercontact zullen ze beginnen te vervellen waardoor er ongelijkheden, vlekken, korsten en pigmentverlies zullen ontstaan. Dit is normaal en hoort bij het genezingsproces. Het is geen reden voor ongerustheid.
Probeer er zo min mogelijk aan te zitten zodat het mooi kan genezen. Het perfecte eindresultaat is 90 dagen na de bijwerking zichtbaar. Het pigment heeft namelijk tijd nodig om van de onderhuid terug naar de huidoppervlakte te komen.

Dag 1-4: zeer donker
Dag 5-10: barsten en plekken (geen kleur te zien onder de barsten en plekken)
Dag 11-27: géén zichtbare kleur of vorm
Dag 28-55: kleur en vorm begint terug te komen
Dag 56: kleur en vorm zichtbaar
Hoelang gaan powderbrows mee?


De houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon en kan korter zijn als je een zeer vette huid hebt, snel of veel bloedt tijdens de behandeling, erg blond bent, een lichte kleur laat toepassen, ooit permanente make-up hebt gehad of de wenkbrauwen hebt laten laseren.

Zeer vette huid: tot 6 maanden
Vette tot normale huid: 6-14 maanden
Droge tot zeer droge huid: 15-24 maanden
Waar hou ik rekening mee voor en na de behandeling?


Voor de behandeling:

 • Geen bloedverdunners innemen
 • Behandeling niet onder invloed van alcohol of drugs laten toepassen
 • Twee weken vooraf niet zonnen of zonnebanken

Tot drie dagen na de behandeling:

 • Geen watercontact
 • Niet aanraken
 • Niet sporten
 • Geen makeup of crème op de wenkbrauwen, rondom mag wel

Na de behandeling:

 • Twee weken niet zonnen of zonnebanken, na twee weken steeds beschermen met SPF 50
 • Twee weken de wenkbrauwen niet verven
 • Twee weken geen gezichtsbehandelingen laten uitvoeren
 • Één week niet zwemmen en geen sauna
Kan deze behandeling bij iedereen toegepast worden?


De powderbrows kunnen niet toegepast worden bij zwangere dames, hepatitiespatiënten, diabetespatiënten, patiënten die hart- en vaatziekten hebben en personen die bloedverdunners innemen. Tussen het gebruik van Roaccutane en het toepassen van de powderbrows zouden er vier weken tussen moeten zitten.
Is het mogelijk om powderbrows te laten toepassen als je reeds (semi) permanente make-up hebt?


Als je reeds (semi) permanente make-up hebt, dien je eerst een foto van je wenkbrauwen door te sturen via onze whatsapp service op het nummer +32 488 512 507. Als we de foto hebben ontvangen, zullen we je adviseren over de mogelijkheden.
Hoe verloopt de powderbrows behandeling?


We ontvangen je in één van ons salon op het afgesproken tijdstip en dan mag je plaatsnemen in onze wachtruimte. De meeste dames ervaren de behandeling als niet pijnlijk maar voelbaar. Tijdens het wachten bieden we je een drankje aan en kan je gebruik maken van onze comfortabele banken, Netlfix, wifi en magazines die ter beschikking liggen.

Dan loop je mee naar de behandelruimte en neem je plaats op een van de onze behandelbedden. De specialiste bespreek samen met jou al je wensen en geeft advies, dan begint ze met de browmapping. Hierbij meet ze alles op de hand van verschillende meetinstrumenten om zo de ideale wenkbrauwen te bekomen die bij jouw gezicht passen. Ze epileert de wenkbrauwen indien nodig en tekent de vorm en de kleur in potlood. Vervolgens geeft ze jou de spiegel aan zodat je vooraf de vorm kan zien. Indien je nog opmerkingen hebt, worden deze aangepast tot de kleur en vorm naar wens is.

Indien je akkoord gaat, begint ze aan de powderbrows. De behandeling zelf duurt gemiddeld 2u-2u30min. We proberen stipt te werken en meestal lukt dat, maar soms kan de behandeling meer tijd vragen dus hou ermee rekening bij je dagplanning dat we zouden kunnen uitlopen.

Wij zijn meestal drie tot zes maanden op voorhand volgeboekt waardoor consultatiegesprekken niet haalbaar zijn. Voor persoonlijk advies mag je ons altijd contacteren via onze whatsapp service +32 488 512 507 door een foto door te sturen van je wenkbrauwen.

ONZE FILIALEN

Hasselt

Ilgatlaan 9

3500 Hasselt, Limburg (BE)

info@dmtbeauty.be

+32 11 37 39 43

Openingsuren Hasselt

ma - 10:00 - 18:00

di - gesloten

woe - gesloten

do - gesloten

vrij - 09:00 - 18:00

zat - 09:00 - 18:00

zo - 11:00 - 18:00

Brasschaat

 

Lage Kaart 54

2930 Brasschaat, Antwerpen (BE)

info@dmtbeauty.be

+32 3 386 37 10

Openingsuren Brasschaat

ma - gesloten

di - gesloten

woe - 09:00 - 18:00

do - 09:00 - 18:00

vrij - 09:00 - 18:00

zat - 09:00 - 18:00

zo - gesloten

Logo_V2_Transparantpng.png

Dmtbeauty