• Stuur ons via +32488512507
  • of via mail: info@dmtbeauty.be

Classic Skincare & Casmara Mask
Huidverbetering

Een klassieke gelaatsverzorging is een huidbehandeling die de poriën reinigt, dode huidcellen verwijdert en veelvoorkomende huidproblemen behandelt met een aangepast masker. Dit proces is bedoeld om gezichten te verjongen en te voeden, waardoor de huid er gezonder en jonger uitziet. Basic gezichtsbehandelingen reinigen de huid diep en kunnen helpen bij het bestrijden van bepaalde huidproblemen, zoals milde acne of droogheid. De behandelingen laten gezichten stralen en zijn doorgaans erg ontspannend, omdat ze een massagecomponent bevatten.

Door vele vervuilde luchtomstandigheden is het noodzakelijk om uw huid op regelmatige basis te verzorgen, zodat uw huid er door de jaren heen en toekomst gericht nog altijd stralend en fris uitziet. Uw huid is immers letterlijk blootgesteld aan alle stoffen en aan luchtvervuiling.

 


Wat zijn de prijzen voor deze behandeling?

  • Classic Skincare €85

  • Classic Skincare & Casmara Mask €105

 

Wat houdt de klassieke gelaatsverzorging in?

1. Dubbele reiniging

2. Comedonen uitknijpen

3. Lichte peeling

4. Vliesmasker & ledlamp of Casmara Facial Mask (+€20)

 

Wat houdt de casmara facial mask in?

Casmara facial mask is een uniek maskerprogramma, bestaande uit twaalf alginaatmaskers. De algen die het bevat zijn 10 x rijker aan oligo-elementen dan vergelijkbare plantaardige stoffen. De bruine algen bevatten een grote hoeveelheid polysachariden die het vermogen hebben vocht te absorberen. Zij gaan een reactie aan met de huideiwitten. Hierdoor ontstaat gelvorming met een revitaliserend effect. Ideaal om uw bestaande behandelingen te vernieuwen of op te waarderen met de spectaculaire alginaatmaskers.

 

Hoe vaak heb ik gelaatsverzorging nodig?

Dit is afhankelijk van de type huid en van de bepaalde huidproblemen. Advies en bespreking kan na de eerste behandeling met de specialiste.