• Contacteer ons: service@dmtbeauty.be
  • of via Whatsapp: +32488512507

Cryolipolyse
Vetbevriezing

Krijgt u hardnekkig vet op uw lichaam niet weg met sporten of diëten? Don't worry, afvallen kan tegenwoordig ook op een andere manier: de Cryolipolyse.

De Cryolipolyse vermindert plaatselijke vetophopingen door vetcellen in het lichaam af te breken, met blootstelling aan koeling. We bevriezen uw vetcellen tot -10 graden om ze achteraf biologisch te laten wegvloeien uit uw lichaam, allemaal op een natuurlijke wijze.


Hoe werkt het proces?

We richten zuignappen op uw geselecteerde zone (love handles, buik, rug, bovenarmen, binnen benen). De zuignappen zuigen uw huid in en beginnen lokaal lichaamsvet te bevriezen 45 minuten lang. Zodra de behandelde vetcellen bevriezen, sterven ze af en worden ze in de periode na de behandeling op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Hierdoor verdwijnen de vetcellen permanent uit het lichaam

1 sessie 3 sessies 5 sessies
1 zone € 350 € 750 € 950
2 zones € 650 € 1150 € 1850
3 zones € 800 € 1350 € 2350

Welke zones kan ik laten behandelen?

Love handles, Onderbuik, Bovenbuik, Armen, Dijbeen, Binnenkant dijen, Rug (bh-band), Onderbil.
Een zone is altijd parallel, dus links en rechts. Bijvoorbeeld, armen is één zone, dat wilt zeggen dat we de linker en de rechter arm tegelijk behandelen.

Wat bedoelen wij met een zone?

De klant laat zien welk op gebied er vetcellen weg moeten en wij bakenen deze aangeduide zones af. Sommige zones zijn parallel; zoals de armen, benen of love handels. Hier wordt altijd de linker en de rechterkant tegelijk genomen. Dit valt onder 1 zone.

Zie voorbeelden van telkens één zone hieronder:

Lovehandels (links en rechts)

Armen (links en rechts)

Onderbillen (links en rechts)

Onderbuik

Bovenbuik

Binnen benen (links en rechts)

Onderkin Rug bh-lijn (Links en rechts)

Mag iedereen deze behandeling laten toepassen?

Voor personen met een BMI boven de 30, kan deze behandeling enkel uitgevoerd worden in combinatie met liposound. Hou hierbij rekening met minimaal 5 sessies per zone. De BMI kunt u hier berekenen. De Body Mass Index (BMI) is een index die de verhouding tussen gewicht en lichaamslengte weergeeft. Door je BMI score te berekenen kun je bepalen of je een gezond gewicht hebt voor jouw lengte. Hoe lager de score van de BMI is, des te minder sessies Cryolipolyse u nodig heeft.

  • ​Personen met een BMI onder de 25 hebben gemiddeld 3 sessies per zone nodig.
  • Personen met een BMI tussen de 25 en 30 hebben gemiddeld 5 sessies per zone nodig voor optimaal resultaat.

 

Hoe lang duurt één sessie?

Deze behandeling duurt gemiddeld 45 minuten per sessie.

 

Is deze behandeling schadelijk voor mijn lichaam?

Het proces is niet schadelijk voor uw lichaam. Achteraf dient men veel water te drinken om de afgebroken vetcellen uit het lichaam te drijven (urine).

 

Contra-indicaties?

De cryolipolyse behandeling kan niet uitgevoerd worden in de volgende gevallen:

- Bij patiënten met een beperkte onderhuidse (subcutane) vetlaag (van minder dan 1,5 cm) in de behandelde zone- Bij patiënten met een intolerantie voor cryotherapie- Tijdens de periode van zwangerschap en borstvoeding- Tijdens de behandeling van een hernia in de buik (abdominale hernia)- Wanneer u recente littekens of striemen hebt in het behandelingsgebied- Wanneer u last hebt van spataderen- Personen met een pacemaker
Bij chronische ziektes zoals:

- een verstoord immuunsysteem
- bindweefselziektes
- een gestoorde wondheling
- een huidziekte (dermatose) in de behandelingszone
- cliënten onder de leeftijd van 18 jaar