Onze pigmenten zijn Reach compliant en goedgekeurd door de Europese Commissie.

Beauty Spot
Semi Permanente Make up

Beauty Spots oftewel Beauty Marks is een nieuwe semi permanente make-up techniek en behandeling. Aangezien een beautyspot wordt gekenmerkt als één van de zeven schoonheden, bieden wij via permanente make-up dé uitkomst als je dit niet van nature hebt meegekregen. Deze techniek wordt toegepast met een machinale nano-naald om het creëren van beauty spots waar te maken. Hierdoor krijg je het effect van natuurlijke moedervlekjes op het aangezicht, waarbij je zelf mag bepalen waar in het aangezicht je deze het liefst zou willen! De beauty spot techniek is geschikt voor alle huidtypes.


Wat zijn de prijzen voor de beauty spot behandeling?

 

Aantal Beauty Spots Nieuwe afspraak Eerste bijwerking binnen de 2 maanden
Één beauty spot € 150 € 50
Twee beauty spots € 175 € 50
Drie beauty spots € 200 € 50

Hoe verloopt de beauty spot behandeling?

We ontvangen je in ons salon op het afgesproken tijdstip en dan mag je plaatsnemen in onze wachtruimte. Tijdens het wachten bieden we je een drankje aan en kan je gebruik maken van onze comfortabele banken, Netflix, wifi en magazines die ter beschikking liggen. Dan loop je mee naar de behandelruimte en neem je plaats op een van de onze behandelbedden. De specialiste bespreekt samen met jou je wensen.

Na de bespreking, begint de specialiste met het tekenen van de beautyspots op het aangezicht met een potloodje. Vervolgens geeft ze jou de spiegel aan zodat je vooraf de plaats kan zien. Indien je nog opmerkingen hebt, worden deze aangepast naargelang jouw wensen. Indien je akkoord gaat, begint de specialiste met het zetten van de beauty spot(s). De meeste dames ervaren de behandeling als voelbaar maar niet pijnlijk.

De duur van de behandeling, afhankelijk van het aantal beauty spots dat je wenst, zal ongeveer 15 à 30 min in beslag nemen. de plaats van deze beauty spot kunt u zelf kiezen.

De beautyspots gaan 1 à 2 jaar mee afhankelijk van je huidtype.
Vette huid max. 1 jaar
Gemengde huid max. 1.5 jaar
Droge huid ong. 2 jaar

 

Hoe verloopt de nazorg?

  • 1 week geen watercontact
  • 1 week geen make-up op de behandelde zone
  • 2 weken geen gezicht behandelingen aanbrengen
  • 2 weken geen skincare producten gebruiken
  • 2 weken geen blootstelling aan de zon of zonnebank, na deze 2 weken maak je best gebruik van spf 50