Onze pigmenten zijn volledig Reach Regulated en Europees goedgekeurd.

Deepliner
Semi Permanente Make up

Deepliner is een semipermanente make-up techniek toegepast met een machinale nanonaald. De behandeling wordt beschouwd als niet pijnlijk door de meesten, maar wordt als pijnlijk beschouwd bij dames met een zeer lage pijngrens. 

LET OP! Bij wimperextensions is het onmogelijk om deepliner toe te passen. Gelieve deze twee weken op voorhand te verwijderen.


Wat zijn de prijzen voor de deepliner behandeling?

*Prijzen worden bepaald naargelang kennis en ervaring van de specialisten. 

 

Deepliner Bovenogen Nieuwe afspraak Eerste bijwerking 5 à 8 weken
€ 250 €100
Deepliner Boven- en Onderogen Nieuwe afspraak Eerste bijwerking 5 à 8 weken
€300 €100
Deepliner Onderogen Nieuwe afspraak Eerste bijwerking 5 à 8 weken
€150 €100

Hoe verloopt deze behandeling?

We ontvangen je in onze salon op het afgesproken tijdstip en dan mag je plaatsnemen in onze wachtruimte. De meeste dames ervaren de behandeling als niet pijnlijk maar voelbaar. Tijdens het wachten bieden we je een drankje aan en kan je gebruik maken van onze comfortabele banken, Netlfix, wifi en magazines die ter beschikking liggen.

Dan loop je mee naar de behandelruimte en neem je plaats op een van onze behandelbedden. De specialiste bespreek samen met jou al je wensen en geeft advies. Indien je akkoord gaat, begint ze aan de behandeling.

 

De behandeling zelf duurt gemiddeld 1u-1u15min. We proberen stipt te werken en meestal lukt dat, maar soms kan de behandeling meer tijd vragen dus hou rekening met je dagplanning dat we zouden kunnen uitlopen.

Wij zijn meestal drie tot zes maanden op voorhand volgeboekt waardoor consultatiegesprekken niet haalbaar zijn. Voor persoonlijk advies in verband met de deepliner mag je ons altijd contacteren via onze whatsapp service +32 488 512 507 door een foto door te sturen.

Let op, indien men lenzen draagt is het handig om een lenzendoosje mee te brengen om de lenzen erin te steken. Tijdens de behandeling mogen de lenzen niet in de ogen blijven.

Is een eerste bijwerking noodzakelijk?

Een eerste bijwerking is noodzakelijk. Zonder de bijwerking zal de deepliner maximaal drie maanden zichtbaar zijn. Na de eerste behandeling vervaagt tot 70 procent van de deepliner, na het bijwerken vervaagt 30 procent.

Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor het boeken van de eerste bijwerkingsafspraak binnen 5-8 weken na de eerste behandeling. Boek je bijwerkingsafspraak meteen na het boeken van de eerste behandeling zodat je zeker bent van een plekje tussen de 5-8 weken na de eerste behandeling. Eerder dan vijf weken bijwerken is niet mogelijk omdat de oogleden dan nog niet genezen zullen zijn.

Als het niet lukt om voor de bijwerkingsafspraak binnen de 5-8 weken te komen, kun je een afspraak boeken voor de periode van 9-12 weken na de eerste behandeling maar dan betaal je een extra van 50 euro omdat de specialiste meer tijd dan gewoonlijk zal nodig hebben voor de behandeling.

 

Hoe verloopt het genezingsproces van de deepliner?

Dag 1-3: zeer donker

Dag 4-10: kans op vervaging

Dag 11-28: géén kleur/vorm te zien

Dag 29-35: licht kleur te zien

Dag 36-50: kleur en vorm beter zichtbaar


Na de eerste sessie: 30% zichtbaar resultaat

Na bijwerken: 70% zichtbaar resultaat

 

Hoelang gaat de deepliner mee?

De houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon en kan korter zijn als je een zeer vette huid hebt, snel of veel bloedt tijdens de behandeling, erg blond bent, een lichte kleur laat toepassen, ooit permanente make-up hebt gehad.

Zeer vette huid: tot 6 maanden
Vette tot normale huid: 10-14 maanden
Droge tot zeer droge huid: 18-24 maanden

Let op, na 24 maanden geldt het reguliere tarief voor een nieuwe behandeling.

 

Kan ik deze behandeling laten uitvoeren als ik recent een Covid-19 vaccin heb gehad?

Deze behandeling kan niet worden toegepast indien je bent ingeënt met een Covid-19 vaccin, twee weken voor of twee weken na een (semi) permanente make-up behandeling. Als je een Covid-19 vaccin hebt gehad, dien je dan minstens twee weken te wachten voordat je deze behandeling kan laten toepassen. Indien je een (semi) permanente make up behandeling hebt gehad, dien je ook twee weken te wachten voordat je kan worden ingeënt met een Covid-19 vaccin.

 

Kan deze behandeling bij iedereen toegepast worden?

De deepliner behandeling kan niet toegepast worden bij zwangere dames, hepatitiespatiënten, diabetespatiënten, patiënten die hart- en vaatziekten hebben en personen die bloedverdunners innemen. Tussen het gebruik van Roaccutane en het toepassen van de ze behandeling zouden er vier weken tussen moeten zitten.

 

Zijn de ogen gezwollen na de behandeling?

Enkel eerste paar uur (max. 1 dag) tenzij de klant enorm gevoelig is kan het tot 3 dagen duren, dit komt zelden voor.

 

Waar houd ik rekening mee voor en na de behandeling?

 • Een week lang géén watercontact
 • Tot 24 uur niet aan de ogen komen
 • Indien de ogen korsten vormen, deze niet ervan af halen

 • Géén bloedverdunners innemen
 • Geen wimperextensions of mascara gebruiken voor de behandeling
 • Behandeling niet onder invloed van alcohol of drugs laten toepassen
 • Niet sporten voor 5 dagen
 • Een week géén make-up of crème op de oogleden, rondom mag wel
 • Twee weken niet zonnen of zonnebanken, na twee weken steeds beschermen met SPF 50
 • Twee weken geen gezichtsbehandelingen laten uitvoeren
 • Een week niet zwemmen en geen sauna

 

Is het mogelijk om deepliner te laten toepassen als je reeds (semi) permanente make-up hebt?

Als je reeds (semi) permanente make-up hebt, dien je eerst een foto hiervan door te sturen via onze whatsapp service op het nummer +32 488 512 507. Als we de foto hebben ontvangen, zullen we je adviseren over de mogelijkheden.