• Stuur ons via +32488512507
 • of via mail: info@dmtbeauty.be

W-Brows & W-Shading
Semi Permanente Make up

W-Brows is een hairstroke techniek voor de wenkbrauwen die wordt toegepast met een machinale nanonaald om een natuurlijke, messy wenkbrauw look te creëren.

Naast de W-Brows is het ook mogelijk om de W-Shading toe te passen. De W-Shading is een combinatie van Powderbrows (poedertechniek) & W-Brows (hairstrokes). De W-Brows is geschikt voor dames die niet dagelijks wenkbrauw make up gebruiken en een subtiel resultaat willen. Dit is de meest natuurlijke techniek, maar kan te soft zijn voor iemand die dagelijks wenkbrauw make-up gebruikt. Hierbij adviseren we de powderbrows techniek.


Wat is de prijs voor deze behandeling?

 

Specialiste Nieuwe afspraak Eerste bijwerking 5 à 8 weken
Demet € 900 Gratis

Hoe verloopt deze behandeling?

We ontvangen je in ons salon op het afgesproken tijdstip en dan mag je plaatsnemen in onze wachtruimte. De meeste dames ervaren de behandeling als niet pijnlijk maar voelbaar. Tijdens het wachten bieden we je een drankje aan en kan je gebruik maken van onze comfortabele banken, Netlfix, wifi en magazines die ter beschikking liggen.

Dan loop je mee naar de behandelruimte en neem je plaats op een van de onze behandelbedden. De specialiste bespreek samen met jou al je wensen en geeft advies, dan begint ze met de browmapping. Hierbij meet ze alles op de hand van verschillende meetinstrumenten om zo de ideale wenkbrauwen te bekomen die bij jouw gezicht passen. Ze epileert de wenkbrauwen indien nodig en tekent de vorm en de kleur in potlood. Vervolgens geeft ze jou de spiegel aan zodat je vooraf de vorm kan zien. Indien je nog opmerkingen hebt, worden deze aangepast tot de kleur en vorm naar wens is.

Indien je akkoord gaat, begint ze aan de behandeling. De behandeling zelf duurt gemiddeld 2u-2u30min. We proberen stipt te werken en meestal lukt dat, maar soms kan de behandeling meer tijd vragen dus hou ermee rekening bij je dagplanning dat we zouden kunnen uitlopen.

Wij zijn meestal drie tot zes maanden op voorhand volgeboekt waardoor consultatiegesprekken niet haalbaar zijn. Voor persoonlijk advies mag je ons altijd contacteren via onze whatsapp service +32 488 512 507 door een foto door te sturen van je wenkbrauwen.

Is een eerste bijwerking noodzakelijk?

Een eerste bijwerking is noodzakelijk. Zonder de bijwerking zullen de w-brows/w-shading maximaal drie maanden zichtbaar zijn. Na de eerste behandeling vervaagt tot 70 procent van de wenbrauwen, na het bijwerken vervaagt 30 procent waardoor je uiteindelijk natuurlijke w-brows/w-shading hebt.

Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor het boeken van de eerste bijwerkingsafspraak binnen 5-8 weken na de eerste behandeling. Boek je bijwerkingsafspraak meteen na het boeken van de eerste behandeling zodat je zeker bent van een plekje tussen de 5-8 weken na de eerste behandeling. Eerder dan vijf weken bijwerken is niet mogelijk omdat de wenkbrauwen dan nog niet genezen zullen zijn.

Als het niet lukt om voor de bijwerkingsafspraak binnen de 5-8 weken te komen, kun je een afspraak boeken voor de periode van 9-12 weken na de eerste behandeling maar dan betaal je een extra van 50 euro omdat de specialiste meer tijd dan gewoonlijk zal nodig hebben voor de behandeling.

 

Hoe verloopt het genezingsproces van de w-brows/w-shading?

De wenkbrauwen zullen er tot watercontact zeer donker uitzien. Na watercontact zullen ze beginnen te vervellen waardoor er ongelijkheden, vlekken, korsten en pigmentverlies zullen ontstaan. Dit is normaal en hoort bij het genezingsproces. Het is geen reden voor ongerustheid.

Probeer er zo min mogelijk aan te zitten zodat het mooi kan genezen. Het perfecte eindresultaat is 90 dagen na de bijwerking zichtbaar. Het pigment heeft namelijk tijd nodig om van de onderhuid terug naar de huidoppervlakte te komen.

Dag 1-4: zeer donker
Dag 5-10: barsten en plekken (geen kleur te zien onder de barsten en plekken)
Dag 11-27: géén zichtbare kleur of vorm
Dag 28-55: kleur en vorm begint terug te komen
Dag 56: kleur en vorm zichtbaar

 

Hoelang gaan w-brows/w-shading mee?

De houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon en kan korter zijn als je een zeer vette huid hebt, snel of veel bloedt tijdens de behandeling, erg blond bent, een lichte kleur laat toepassen, ooit permanente make-up hebt gehad of de wenkbrauwen hebt laten laseren.

Zeer vette huid: tot 6 maanden
Vette tot normale huid: 6-14 maanden
Droge tot zeer droge huid: 15-24 maanden

 

Kan deze behandeling bij iedereen toegepast worden?

De w-brows/w-shading kunnen niet toegepast worden bij zwangere dames, hepatitiespatiënten, diabetespatiënten, patiënten die hart- en vaatziekten hebben en personen die bloedverdunners innemen. Tussen het gebruik van Roaccutane en het toepassen van de ze behandeling zouden er vier weken tussen moeten zitten.

 

Kan ik deze behandeling laten uitvoeren als ik recent een Covid-19 vaccin heb gehad?

De powderbrows behandeling kan niet worden toegepast indien je bent ingeënt met een Covid-19 vaccin, twee weken voor of twee weken na een permanente make-up behandeling. Als je een Covid-19 vaccin hebt gehad, dien je dan minstens twee weken te wachten voordat je deze behandeling kan laten toepassen. Indien je een permanente make up behandeling hebt gehad, dien je ook twee weken te wachten voordat je kan worden ingeënt met een Covid-19 vaccin.

 

Waar houd ik rekening mee voor en na de behandeling?

 • Géén bloedverdunners innemen
 • Behandeling niet onder invloed van alcohol of drugs laten toepassen
 • Een week lang géén watercontact 
 • Niet aan de korsten zitten
 • Niet sporten voor 5 dagen
 • Een week géén make-up of crème op de wenkbrauwen, rondom mag wel
 • Twee weken niet zonnen of zonnebanken, na twee weken steeds beschermen met SPF 50
 • Twee weken de wenkbrauwen niet verven
 • Twee weken geen gezichtsbehandelingen laten uitvoeren
 • Een week niet zwemmen en geen sauna

 

Is het mogelijk om w-brows/w-shading te laten toepassen als je reeds (semi) permanente make-up hebt?

Als je reeds (semi) permanente make-up hebt, dien je eerst een foto van je wenkbrauwen door te sturen via onze whatsapp service op het nummer +32 488 512 507. Als we de foto hebben ontvangen, zullen we je adviseren over de mogelijkheden.