1/3
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

W-BROWS

Semi Permanente Make-Up

W-Brows is een hairstroke techniek voor de wenkbrauwen die wordt toegepast met een machinale nanonaald om een natuurlijke, messy wenkbrauw look te creëren.

Naast de W-Brows is het ook mogelijk om de W-Shading toe te passen. De W-Shading is een combinatie van Powderbrows (poedertechniek) & W-Brows (hairstrokes).

De W-Brows is geschikt voor dames die niet dagelijks wenkbrauw make up gebruiken en een subtiel resultaat willen. Dit is het meest natuurlijke techniek, maar kan te soft zijn voor iemand die dagelijks wenkbrauw make up gebruikt. Hierbij adviseren we de powderbrows techniek.

​​

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel kost deze behandeling?


Demet W-Brows 849 euro (inclusief bijwerken binnen 6-8 weken) W-Shading 899 euro (inclusief bijwerken binnen 6-8 weken) Let op! Kom je niet binnen de 8 weken voor gratis bijwerken, dan vervalt deze en betaal je 50 euro binnen drie maanden na de eerste sessie.
Waarom is bijwerken nodig?


Na de eerste sessie vervaagt tot 70% van de behandeling. Na bijwerken is dat maar 30%, waardoor het eindresultaat pas zichtbaar is na het bijwerken. Bijwerken is dus noodzakelijk en verlengt de houdbaarheid van de behandeling. Zonder het bijwerken zal er maximaal tot drie maanden resultaat zichtbaar zijn.
Hoe werkt het genezingsproces van W-brows?


Dag 1-3: zeer donker, Dag 4-10: barsten en plekken (geen kleur onder de plekken), Dag 11-28: géén kleur/vorm te zien, Dag 29-35: licht kleur te zien Dag 36-50: kleur en vorm beter zichtbaar, Eerste sessie: 30% zichtbaar resultaat. Na bijwerken: 70% zichtbaar resultaat.
Hoelang gaat de behandeling mee?


Zeer vette huid: Tot 6 maanden Vette tot normale huid: 6 - 9 maanden 10 - 14 maanden Droge tot zeer droge huid: 15 tot 24 maanden De houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon en kan korter zijn als je een zeer vette huid hebt, snel of veel bloedt tijdens de behandeling, erg blond bent, een lichte kleur laat toepassen, ooit PMU hebt gehad of de wenkbrauwen hebt laten laseren.
Waar moet ik rekening mee houden voor en na de behandeling?


De eerste 72 uur na de behandeling: geen watercontact niet aan de wenkbrauwen komen geen make up op de wenkbrauwen zelf (rondom kan wel) geen crème insmeren 2 weken voor en na de behandeling niet zonnen of onder de zonnebank gaan. Daarna altijd factor 50 aanbrengen, een half uur voor het zonnen Korsten niet zelf weghalen 2 weken lang de wenkbrauwen niet verven 2 weken lang geen gezichtsbehandelingen zoals peelings, chemische behandelingen, microdermabrasie, etc. toepassen Vooraf geen pijnstillers innemen Behandeling niet onder invloed van alcohol of drugs laten toepassen 1 week lang niet zwemmen of naar de sauna 3 dagen na de behandeling niet sporten
Zijn de wenkbrauwen donker na de behandeling?


De wenkbrauwen zullen er tot je contact met water hebt, zeer donker uitzien. Na watercontact beginnen ze te vervellen waardoor er vlekken, ongelijkheden en pigmentverlies ontstaan. Dit is allemaal zeer normaal dus is er geen reden voor paniek of ongerustheid. Het perfecte resultaat komt na het bijwerken.
Kan ik overschakelen van Microblading naar W-Brows


Dit is niet mogelijk, tenzij de wenkbrauwen erg vervaagd zijn (vaak 1 tot 2 jaar na de behandeling). Hiervoor kunt u best een foto doorsturen naar het nummer 0032 488 51 25 07 om na te vragen of er eerst gelaserd moet worden voordat u W-Brows kunt laten uitvoeren.
Hoelang duurt de behandeling en is het pijnlijk? ​


Een w-brows browbehandeling duurt gemiddeld 1,5 - 2 uur. De behandeling wordt beschouwd als niet pijnlijk door de meesten, maar wordt als pijnlijk beschouwd bij dames met een zeer lage pijngrens.
Kan deze techniek bij iedereen toegepast worden?


Nee, w-brows kan niet toegepast worden bij: Zwangere dames, hepatitispatiënten, diabetespatiënten, personen die hart- en vaatziekten hebben en personen die al een zeer lange tijd bloedverdunners innemen. Bij gebruik van Roaccutane mag er geen permanente make-up worden toegepast tot het einde van de kuur. De W-Brows is geschikt voor dames die niet dagelijks wenkbrauw make up gebruiken en een subtiel resultaat willen. Dit is het meest natuurlijke techniek, maar kan te soft zijn voor iemand die dagelijks wenkbrauw make up gebruikt. Hierbij adviseren we de powderbrows techniek. Daarnaast is de W-brows niet geschikt voor personen met een vette huid en grove poriën.
Kan W-Brows toegepast worden over PMU als cover-up?


Dit kan wel indien de PMU al bijna niet meer zichtbaar is door vervaging. In dat geval is het altijd beter om vooraf een foto door te sturen voor de mogelijkheden te bespreken.
Welke kleur krijgen mijn wenkbrauwen?


Je mag zelf kiezen welke kleur je wilt.
Wat is het verschil tussen W-Brows en W-Shading?


W-Brows is een hairstroke techniek voor de wenkbrauwen die wordt toegepast met een machinale nanonaald om een natuurlijke, messy wenkbrauw look te creëren. W-Shading is een combinatie van Powderbrows (poedertechniek) & W-Brows (hairstrokes) waarbij er bij de wenkbrauwen een soort van shaduw wordt gecreerd.

Indien u twijfelt tussen de twee technieken, kan de specialiste altijd advies geven tijdens de behandeling en kan dit tijdens de afspraak nog gewijzigd worden.

ONZE FILIALEN

Hasselt

Ilgatlaan 9

3500 Hasselt, Limburg (BE)

info@dmtbeauty.be

+32 11 37 39 43

Openingsuren Hasselt

ma - 10:00 - 18:00

di - gesloten

woe - gesloten

do - gesloten

vrij - 09:00 - 18:00

zat - 09:00 - 18:00

zo - 11:00 - 18:00

Brasschaat

 

Lage Kaart 54

2930 Brasschaat, Antwerpen (BE)

info@dmtbeauty.be

+32 3 386 37 10

Openingsuren Brasschaat

ma - gesloten

di - gesloten

woe - 09:00 - 18:00

do - 09:00 - 18:00

vrij - 09:00 - 18:00

zat - 09:00 - 18:00

zo - gesloten

Logo_V2_Transparantpng.png

Dmtbeauty