1/1
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

WIMPEREXTENSIONS

 

 

 

Elke dag volle, lange, donkere wimpers zonder waterdichte mascara-lagen nodig te hebben? Yes, please! Wimperextensions kunnen u tijd besparen. Wimperextensions zien er net zo goed uit als je geen mascara of oogmake-up draagt, waardoor je deze tijdrovende stap 's ochtends kunt overslaan.

Deze behandeling zorgt voor 24/7 een mooie natuurlijke look, beschadigt de natuurlijke wimpers niet en is gewichtloos, je voelt de wimperextensions niet.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoelang duurt de behandeling?


Nieuwe set wiperextensions: 2u30
Bijwerking tot 2 weken: 1u30
Bijwerking tot 3 weken: 1u40
Bijwerking vanaf 4 weken telt als nieuwe set: 2u30
Hoeveel kost de behandeling?


Nieuwe set
One by one €129
Russian volume €149
Kim K Lashes €169
Fox Eyes €179
Bijwerkingen tot 2 weken One by one tot 2 weken €45
Russian tot 2 weken €50
Kim K tot 2 weken €60
Fox Eyes tot 2 weken €65 Bijwerkingen tot 3 weken One by one tot 3 weken €55
Russian tot 3 weken €60
Kim K tot 3 weken €70
Fox Eyes tot 3 weken €75 Bijwerkingen tot 4 weken One by one tot 4 weken €80
Russian tot 4 weken €85
Kim K tot 4 weken €95
Fox Eyes tot 4 weken €100 Wimpers afhalen €20
One by One


Deze techniek is de meest aanbevolen, aangezien deze de aard van uw wimpers respecteert en dus voor een naturel look zorgt. Deze behandeling maakt mascara, wimperverf en wimperkruller onnodig en zorgt voor een frisse en natuurlijke uitstraling van de ogen en wimpers. De One by One wimperextension ziet er natuurlijk uit, waardoor je elke ochtend wakker wordt met perfecte wimpers zonder nog make-up aan te brengen! Deze techniek zorgt voor 24/7 een mooie natuurlijke look, beschadigt de natuurlijke wimpers niet en is gewichtloos, je voelt de wimperextensions niet. De ogen moeten tijdens de procedure worden gesloten en beschermd. De specialiste lijmt gemiddeld 100 tot 150 wimpers per oog.
Russisch volume


Russisch volume is een nieuwe wimperextension techniek voor een naturel look. Het is revolutionair omdat het de wimpers kan verlengen en intensiveren. De echte en unieke manier waarop men werkt om het Russische volume te verkrijgen, is door de mogelijkheid te hebben om meerdere wimpers in één keer te vangen en ze aan elkaar te lijmen op één wimper. Men krijgt dan 2D of 3D wimpers effect. Deze volume wimpers zijn wimpers op de markt zijn die speciaal voor het Russische volume zijn ontworpen. Ze zijn veel lichter en dunner, waardoor men meer kan aanbrengen. Een bijwerking voor Russian volume is identiek aan die van de one by one techniek; het wordt maximaal om de 3 weken aanbevolen. De wimpers zien er na de behandeling lang uit en met veel volume! Deze behandeling maakt mascara, wimperverf of krultang overbodig.
Moet ik ergens rekening mee houden voor een wimperextensie-afspraak?


Verwijder alle sporen van je oogmake-up en maak je wimpers schoon met een zachte make-up remover zonder olie! Als je een make-up remover op oliebasis gebruikt, zullen je extensions niet vasthouden.
Verwijder uw contactlenzen voor uw afspraak, alleen voor het verwijderen van wimperextensions.
Waar moet ik rekening mee houden na het zetten van wimperextensions?


- Vermijd contact met water gedurende de eerste 24 uur na het aanbrengen van wimperextensions.
- Dep na het douchen zachtjes je valse wimper met een droge handdoek om te voorkomen dat het water opslaat.
- Vermijd contact met heet water of stoom gedurende 48 uur na deze behandeling.
- Geen sauna of stoombad eerste week.
- Een gemengde of vette huid, of zelfs hormonale neigingen, kunnen bijdragen aan het verlies van wimpers en dus je extensions.
-Gebruik geen mascara, waterproof mascara, make-up remover op oliebasis of potloden (gebruik vloeibare eyeliner). Deze zullen de structuur van je wimpers verzwakken en ze zullen breken.
- Kom niet en trek niet aan uw wimpers, wrijf niet en raak niet aan uw wimpers en wees voorzichtig bij het wassen van uw gezicht. Na de eerste toepassing is men hier niet aan gewend en kan er iets meer verloren gaan.
-Gebruik geen wimperkrulspelden en tint uw extensions niet.
Kim K Lashes


De Kim K Lashes combineert een glamoureuze uitstraling met een natuurlijke look. Door de lange lengtes van de “spikes” verkrijg je tóch een dramatisch effect zonder de wimpers heel zwaar en/of te donker te maken. Dit is te danken aan de dunner gezette basis. Zo hou je de wimpers licht en speels. Kim K Lashes kunnen naar elke oogvorm (verschillende shapes) worden aangepast en is voor bijna iedereen geschikt.
Fox Eyes


De Fox Eye Lashes is een wimpertechniek voor de dames die houden van enorme glamour. Er worden dikkere, gitzwarte wimpers gebruikt voor een vollere effect. Door een combinatie van L- en andere krullen creëer je een cat-eye effect die intenser is dan een cat-eye zonder mengeling van krullen. Deze look valt op en schitterd met elegantie! Fox Eye Lashes zijn geschikt voor dames met amandelvormige ogen en ogen die relatief dicht bij elkaar staan. Dames met ronde ogen, hangende oogleden, ogen die ver uit elkaar staan of zwakke wimpers zijn hier niet voor geschikt. Wanneer dit het geval is, zijn Russian volume en Kim K goede alternatieven.
Hoe kan ik online een afspraak boeken?


Klik hier om een afspraak in te plannen.
Is deze behandeling schadelijk?


De basis voor gezonde wimperextensions is de manier waarom ze gezet worden door de specialiste. Dit vereist nauwkeurigheid en een propere of hygiënische werkwijze. Indien dit correct gebeurt, zijn de wimperextensions niet schadelijk.

Belangrijk hierbij is om de naverzorging, gegeven door de specialsite na de behandeling, goed op te volgen en de wimpers op tijd te laten bijerken.
Kan ik een allergische reactie krijgen van wimperextensions?


De wimperextensions zijn veilig en hygiënisch. Toch bestaat er altijd een kleine kans dat er potentiële risico's zijn, hoewel ze zeldzaam zijn. De meest voorkomende reacties over wimperextensions zijn allergische reacties op de lijm of een geïnfecteerde follikel door twee aan elkaar gelijmde wimpers en / of doordat de lijm zelf een haarzakje verstopt.
De bijwerking


De wimperextensions zien er heel natuurlijk uit, zijn veilig, hygiënisch en gaan tot 4 weken mee, afhankelijk van de cyclus van je eigen wimpers (60-90 dagen) en hoeveel zorg je eraan besteedt. Het wordt aangeraden om ze na maximaal 3 weken te laten bijwerken. Sommige personen komen liever na twee weken terug om continu een perfect effect te behouden, de prijs zal dan lager zijn. Personen die de 3 weken overschrijden, krijgen een toeslag voor het extra werk dat ermee gemoeid is. Bijwerkingen tot 2 weken One by one tot 2 weken €45
Russian tot 2 weken €50
Kim K tot 2 weken €60
Fox Eyes tot 2 weken €65 Bijwerkingen tot 3 weken One by one tot 3 weken €55
Russian tot 3 weken €60
Kim K tot 3 weken €70
Fox Eyes tot 3 weken €75 Bijwerkingen tot 4 weken One by one tot 4 weken €80
Russian tot 4 weken €85
Kim K tot 4 weken €95
Fox Eyes tot 4 weken €100 Wimpers afhalen €20

ONZE FILIALEN

Hasselt

Ilgatlaan 9

3500 Hasselt, Limburg (BE)

info@dmtbeauty.be

+32 11 37 39 43

Openingsuren Hasselt

ma - 10:00 - 18:00

di - gesloten

woe - gesloten

do - gesloten

vrij - 09:00 - 18:00

zat - 09:00 - 18:00

zo - 11:00 - 18:00

Brasschaat

 

Lage Kaart 54

2930 Brasschaat, Antwerpen (BE)

info@dmtbeauty.be

+32 3 386 37 10

Openingsuren Brasschaat

ma - gesloten

di - gesloten

woe - 09:00 - 18:00

do - 09:00 - 18:00

vrij - 09:00 - 18:00

zat - 09:00 - 18:00

zo - gesloten

Logo_V2_Transparantpng.png

Dmtbeauty